Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast kako stopiti ''bližje k sebi'' Reply To: kako stopiti ''bližje k sebi''

#21919
ozelot
Participant

Nataša wrote:

J Ugotavljam pa da me tovrstne okupacije ne zadovoljijo in celo nasprotno. Tuhtam da bi nehal kuhat ker mi vse to jemlje pozornost in zvečer grem spat s slabo vestjo ker mi kar nekaj fali. Koneckoncev kuha lahko vsaka mona.

Kuha prav res lahko vsaka mona, ampak malo je tistih mon, ki znajo kuhat iz stanja, v katerem energija prosto teče skozi njih. V tem stanju je čisto vse, kar počneš, duhovno, pa naj bo to prekopavanje zemlje ali čiščenje mačjega stranišča. Razpredanja o duhovnosti in vrtenje filmov v glavi, pa naj bodo še tako duhovni, ni nič kaj duhovno, kaže samo na našo ujetost v glavi in pa na duhovni ego, ki se je pripravljen preoblečt, da bi lahko obstal. Tudi za mišljenjem, da moraš zato, da si duhoven, početi nekaj pomembnega, nekaj drugačnega kot drugi, po možnostjo kaj povezanega s pomočjo drugim, stoji naš dragi ego.

Se strinjam ampak kot sem že reku me kuhinja ki jo izvajam oddaljuje od mojega prehrambenega prepričanja. Rad ustvarjam in uporabljam svoje znanje ampak tudi nek fizik al kemik ki dela atomsko bombo rad ustvarja kne. Torej je treba nekaj spremenit da bo duhovno za vse ne samo za polovico.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem