Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#28003
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Zdele se ne smomnim imena ma če se ga bom ga napišem. V glavnem še pred nedavnim je živela ena ženska ki ima na youtube svoja predavanja (zelo zanimiva) za katero je bilo znano da njen avto ne kuri benzina ampak se fura na edino pravo energijo-moč v vesolju in to je na božji pogon. Mater me jezi k se ne spomnim.

Če človek na U tubu pogleda videe Kanadčana Hutchinson, mu je jasno, da se avto na prno verjetno da narediti. A mora pač biti tehnično drugače narejen. Ne kupim pa, da lahko avto, narejen na bencin, deluje na prano. Pa ne rečem, da to ni mogoče – a enostavnejša kot to se mi zdi teleportacija. Takra pa avta ne rabiš.

ozelot wrote:
Na rubu znanosti tema dugovječnost govori o ljudeh ki dosežejo veliko starost in so na fotografijah stari po par 100 let..mislim da 600 al 800 al celo 2000.

Ozelot, dihanje je povezano z vnosom prostih radikalov in oksidacijo, ki vodijo v staranje. Tale o 2000 letih starosti je sicer bosa, a za nekega meniha so dejansko govorili, da je bil star 800 let. A bil jepovsem odrevenel – ni se gibal. Tudi nekateri drugi, ki so dosegli ekstremne starosti, so v glavnem sedeli pri miru.
Zakaj?
Zato, ker so praktično vsi rekli, da tiči skrivnost dolgoživosti v stanju, v katerem skorajda ne dihaš – če pa se gibaš, avtomatično rabiš več kisika.
Ko pa govorimo o kvalitetnem, ustvarjalnem življenju, se meje te dolgoživosti drastično spustijo, na nesmrtnost fizičnega telesa pa lahko mirno kar pozabiš

Lepo je če deliš