grigori grabovoi

 • Avtor
  Prispevki
 • #13288
  Ceres
  Participant

  Grabovoi je eden najvecjih se zivecih genijev na podrocju zdravilstva. Tip je matematik, sicer pa tudi raziskovalec na podrocju neklearne fizike… Dokumentirane ima neverjetne ozdravitve, med drugim ljudem zrastejo organi, po tem, ko jim jih kirursko odstranijo. Tip ima tudi uradne certifikate, pa castne doktorate…in potem me je zanimalo, kako to pocne, sem narocila vse njegove knjige v anglescini in zadeva je res videt sokantna. Predvsem tehnika, ki jo opise in se jo trudim razumeti ze zadnje tri dni, si razbijam glavo, pa mi ne gre ravno od rok.

  Skratka, takole pravi:

  I regard an external event, including a future event, as some form of information. Partial element of the form are interwined in the dna structure.

  The concept of controlling the external volume of information exists where such a concept is defined merley as interaction with some reactive medium. The sphere is an element which is an absolute system of coordinates.

  The fact that the time interval element of the past must be correlated with the space of the chalenged tissue and removed from information in the future is the restoration method.

  No in potem cakas, da ti izda, kako prides do te formule in ti da nasvet, da glej svoj kazalec vsak dan med 22.00 in 22.03. Pa take. Pa da analiziras frekvence barv.

  You understand the stratification of the space by analizing all the colours. If you analize the colours, you can understand where that power is that restores.

  Ze vidim, da bom se ene par noci tole brala.

  Lepo je če deliš
  #13289
  Ceres
  Participant

  http://www.neologicaltech.com/category_s/62.htm

  Na tem linku daje vsaki bolezni sifro, na katero je potrebno meditirat in se menda dogajajo ozdravitve, ce sledis njegovim navodilom.
  glas2012-02-06 22:17:57

  Lepo je če deliš
  #13290
  Ceres
  Participant

  Na zgornjem linku ponujajo neo mind masine, ki ustvarjajo torzijsko polje in potem z reguliranjem dogajas in usmerjas po potrebi.

  Lepo je če deliš
  #13293
  skipper
  Participant
  #13440
  Ceres
  Participant

  Kolikor sedaj razumem, Grigori poudarja hitrost misli, ki, da mora bit hitrejsa od namere bolezni. Poudarja tudi pomen koncentracije in pa pomen sposobnosti “videti”geometrijsko obliko obstojece realnosti, geometrijsko obliko zelene realnosti in sposobnost transformacije iz ene oblike v drugo. Pri tem se mu zdi cas bistvenega pomena, govori o premagovanju casa. O sposobnosti ukrivljanja casa in s tem poseganja v realnost je govoril ze Einstein.

  Fascinira predvsem dokumentirana akcija, ko je po njegovi terapiji zrasla odstranjena ledvica.

  Lepo je če deliš
  #13480
  skipper
  Participant

  http://www.youtube.com/watch?v=v-R3Qws6I6k Na tak nacin si po njegovo zmanifestiras izpuljen zob. Bo kdo probal? :)

  Lepo je če deliš
  #13483
  glas
  Participant

  Ja vso to znanje je Grigori nekako zaokrožil, da je presegel vsa znane omejitve, ki jih producira sodobna družba, zavedal se je sistema omejitev, usmerjal je sebe in ljudi v zavestno preseganje od vsega kar nam je sitem vsilil in nas zprl v omejeno suhoparno miselnost.. Da nam lahko prodaja izdelke, ki nam ”pomagajo” pri tegobah, ki izhajajo iz te omejenosti..
  Grigori pravi tudi, da zna preseči smrt..
  No drugače pa so ga oblasi na hiro zasule z nekimi obtožbami, ga popokale v zapor in je tam že kar dolgo, ne vem če ne 10let ali nekaj takega.. Jasno se ve, da so obtožbe bile nahitro lažno skreirane, nekdo (sumi se na skritega naročnika), ga je hotel na hitro pospraviti iz javnega delovanja..
  Obstaja pa cel krog ljudi, napol gibanje že, ki poziva k podpori, k širjenju iniciative, da bi ga osvobodili..

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.