Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#24976
Ceres
Participant

Ko sem jaz brala Grabovojeve knjige, sem dobila občutek, da gre za zelo eksaktne zadeve, ki jim je treba natančno sledit, se pravi za neko tako natančno tehniko in to me je tudi odbilo, da nekaj časa nisem na to temo počela nič. Po tem seminarju sem seveda dobila popolnoma drugo informacijo, tako kot je napisal Tadej, namreč se ne mentalizira, ampak celo najdeš svoj način upravljanja, ki ti ustreza.

Tudi jaz eksperimentiram s ciframi in moram rečt sledeče:

1. Znanka ima 20 let staro hčerko, ki je ne obvladuje več, punca je pustila šolo, ponoči vandra okoli, podnevi spi, pije, in iz mehke droge je prešla na trdo. Agonija traja že več kot eno leto in do sedaj niso našli načina, kaj naredit. Mama ji je (v obupu) pod povšter dala napisano cifro (ki je ista za alkoholizem in droge), punca o tem ni vedela nič… najprej je začela bruhati, in ni več prenašala alkohola in droge… zadeva je trajala dva tedna, tretji teden je prišla do mame in povedala, da omamljanja ne prenaša več in da se želi rehabilitirati v življenje, končati šolo in je prosila za pomoč.

2. Že tri tedne sta mi soseda (sicer prijeten par, s katerimi se lepo razumem) dolžna 80 EUR. Sama nisem hotela opominjati, zdelo se mi je, da sta samo pozabila, zaradi 80 EUR me tudi ne bo konec… me je pa zadeva vseeno motila, bolj v smislu zaupanja, odnosov, kot denarja samega… po drugi strani mi je pa dovolj mahalo dol. Včeraj zvečer sem naredila upravljanje in danes zjutraj dobila v kaselcu denar, da se opravičujeta, ker sta popolnoma pozabila.

3. V nedeljo zvečer sem takoj po seminarju naredila upravljanje za svojega otroka… in sicer tisto s štirimi točkami v liniji njegovega življenja ter svetlobno sfero. Iz nedelje na ponedeljek je začel sin bruhati in je bruhal še cel ponedeljek, potem mu je bilo bolje. Želenega učinka, če hočete čudeža, ne vidim, mi je pa ta reakcija nenavadna, ker sin nikoli ne bruha, nima vročine…in nimam pojma, čemu naj to pripišem.

4. Podobno upravljanje sem delala več kot eno leto nazaj nekaj na temo službe – nič ni ratalo, tako kot sem si zamislila.

Kaj hočem povedat? Očitno je fora v nameri. Ko jo očistiš odvečnega potenciala (transurfin), ko se ti po Tadejevo “dovolj jebe”, ti cifra še dodatno omogoči uresničit namero. V prvem primeru je bila mama že tako obupana, da ni več hodila k psihiatrom, prepričevala tamale…. ampak jo samo pustila in rekla, da niti ni mislila, da bo tista cifra pod povštrom kaj pomagala – na nek način je sprejela realnost. V tretjem primeru – pri svojem otroku imaš zelo težko čisto namero brez potencialov, in ravno to velja tudi za 4. primer.

Jaz z užitkom eksperimentiram naprej.

Lepo je če deliš