Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#27091
tadej pretner
Moderator

janko wrote:
ne drži povsem niti to, da imaš samo tisto prihodnost, ki si jo izbral.
omenjal sem našo skupno prihodnost in ja… če masa skreira npr. celo poletje dež, potem je deževno poletje dejstvo tudi zate, pa si lahko kreiraš sam sebi poletje kakeršno hočeš, pa ti ne bo povsem uspelo.
če pa si domišljaš, da si v popolnosti res sam kreiraš svojo prihodnost, pol si pa tak maher, da itaq ne vem, kaj sploh počneš še med maso folka na swetu v materialni obliki. (ne ti, ampak kdorkoli, ki zase misli tako)

Stvar je navidez enostavna – delovati zavestno v okolju, ki ga je skreirala kolektivna zavest množic. Posamezne družbene razmere so lahko na splošno neugodne, a vseeno se vedno najde kup ljudi, ki se v njih fantastično znajdejo. Vprašanje je le, koliko ima pri tem zraven njihova zavestna izbira, oziroma v kakšni meri zavestna izbira sploh obstaja. Pred časom sem nekje pisal o fraktalni teoriji vesolja (teorija kaosa). Trenutno naj bi bila “najbolj napredna”. Ampak v kontekstu te teorije, je v ozadju življenja vsakega človeka fraktalni vzorec, ki iz prihodnosti determinira njegovo življenje v sedanjosti. Na tem principu deluje tudi astrologija

Lepo je če deliš