Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#27093
AVATAR
Član

tadej pretner wrote:

Stvar je navidez enostavna – delovati zavestno v okolju, ki ga je skreirala kolektivna zavest množic. Posamezne družbene razmere so lahko na splošno neugodne, a vseeno se vedno najde kup ljudi, ki se v njih fantastično znajdejo. Vprašanje je le, koliko ima pri tem zraven njihova zavestna izbira, oziroma v kakšni meri zavestna izbira sploh obstaja. Pred časom sem nekje pisal o fraktalni teoriji vesolja (teorija kaosa). Trenutno naj bi bila “najbolj napredna”. Ampak v kontekstu te teorije, je v ozadju življenja vsakega človeka fraktalni vzorec, ki iz prihodnosti determinira njegovo življenje v sedanjosti. Na tem principu deluje tudi astrologija

Tvoje teorije so vedno bolj kompleksne, človk v tej poplavi teorij – tehnik – filozofij, sploh več ne ve kdo pije in kdo plača.
Ja, določene skupina ljudi se tudi v neugodnih razmerah super znajdejo, pa ne zato, ker obvladajo te mistične teorije kreiranja z realnostjo, temveč ker imajo MOČ.
So pa tudi taki, ki pač imajo srečo, da naletijo na ugodne možnosti, po računu verjetnosti, nekdo mora uspeti na račun sreče, kot temu rečemo.
Niti pod razno ni mogoče, da bi večina človeške rase lahko super živela, vedno je bila elita in tisti, ki pač morajo vzdrževati družbo – sistem.

AVATAR2014-11-27 17:50:21

Lepo je če deliš