Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#27107
ozelot
Participant

tadej pretner wrote:

Kdo ve zakaj so propadle razne civilizacije in če bi se njihovemu odhodu sploh lahko reklo propad. Mogoče so le izživeli fizično izkušnjo in šli dalje. Atlantida naj bi imela težave z raznimi polarnostmi ki niso take kot jih izkušamo mi. Se pravi da če je polarnosti več potem je poleg poztivnega in negativnega možna še kaka opcija.

Večina ni ziher, da je Atlantida sploh obstajala in kje je bila, če je bila. Ti pa veš celo to, kakšne probleme so imeli. Svaka čast …

ozelot wrote:
Na zemlji naj bi bilo vključno z našo do sedaj 6 civilizacij. Ko bo naša naredila vnebohod naj bi se vseh 6 vrnilo in kreiralo 7. nebesa. Tako se bo imenovala zadnja civilizacija na zemlji.

Tole pa mora biti maslo enga opasnega duhovneža … In kako bo videti tale vnebohod?

Vnebohod je tak mal ponesrečen izraz. Recimo da so izbrali da grejo kolektivno v svetlobo kot recimo to izberejo razni kolektivi (200000 žrtev cunamija v aziji ali židje med drugo svetovno).

To kakšne probleme so imeli je povedal Bashar. Ti temu ne verjameš ker imaš raje druge vire informacij ampak sam dobro veš da je vseeno kaj verjameš in od kje ker vse kar verjameš je zate res za nekoga ki ne verjame pa ni res.

Eden od vzrokov zakaj verjamem v obstoj atlantide so moje sanje. Večkrat sanjam celino ali večji otok sredi oceana kjer se dogajajo stvari za katere kasneje slišim na kakem forumu ali drugot in jih povezujejo z Atlantido. V sebi imam tudi spomine ki se jih zelo težko opiše in nevem kam bi jih dal. V to življenje sigurno ne in v nobenega od življenj te civilizacije. Edin če sem bil prekleto brihten nekoč in sem imel zavest x 100 napram današnji.

Nimam razloga da nebi verjel v obstoj Atlantide in po mojih sanjah naj bi bila v severnem Atlantiku.

V današnjih časih velja rek: “ne verjamem dokler ne vidim” dejstvo pa je da ne moreš videti dokler ne verjameš.

Skratka kakor so tvoje trditve meni pomanjkljive so moje tebi. Kdo ima prav?

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem