Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#29177
glas
Participant

tadej pretner wrote: Glas, glede na to, da vem da precej slediš, kaj se dogaja na naši ezo sceni in glede na ves rompompom, ki ga zganjajo okoli učenja GG, bi bil res presenečen, če nisi bil na nobenem seminarju. Predvidevam torej, da si bil in res me zanima, pri kom in kakšno mnenje si si ustvaril?

Mene je GG pritegnil kot tak, čeprav so stvari, ki so me pritegnile hkrati tudi malo odbile, saj sem zaznal, da se mu je duhovni ego vpletel v delo, ki ga je razvijal in opravljal.. No saj to je predvidevam prečistil v teh neljubih desetih letih v zaporu (ku jih je z egom tudi navlekel nase)..
Mislim, če bi on imel seminar bi vsekakor šel pogledati ja.. Vsi ti ki tržijo in vsi ki objavljajo filmčke o njegovi metodi, me itak ne pritegnejo.. Zdijo se mi kot ljudje, ki nimajo pojma o duhovnosti pa so se le GG-ja nadrdrali in to poskušajo zdaj širiti.. Predvsem se mi zdi da je temu tako, ker njegove metode so res tako tehnično zasnovane, da so sprejemljive vseprisotnemu zahodnemu tehničnemu umu, (kar s tem enostavno pritegne materialistično naravnano občo maso), meni pa taki način več ne sede in na ta način ne bi mogo več delat.. Ker delam bolj na instantnih tehnikah, oziroma preko stalnega Direktnega Stika.. In potem metod in tehnik (ki hodijo okrog od bistva) ne morem več uporabljati.. lahko sodelujem bolj z osebami, ki delujejo podobno iz Stika in ne toliko iz tehnike..
Če bi šel na seminar GG-ja bi šel predvsem zato, da bi lahko šel vanj in v njegov način dela, ter tako ugotovil način ”Stika”, ki ga ima,.. da lahko tam ven vleče (generra) taka učenja/tehnike. Ker jaz raziskujem (in uporabljam) predvsem to.. Tehnike se da poljubno izmišljati jih generirati, lahko tudi sprotno v situaciji ali glede na tip osebe (njegove psihe in njegovih vsebin) s katero imaš opravka,.. Zato mene predvsem zanima vedno oseba ali dogajanje izza tehnik.. Tehnike kot take, ki so v GG učenjih pa so mi ene bolj odbijajočih, ki sedaj krožijo naokrog,.. Me pa GG kot tak še vseeno zanima, ampak bolj to, kaj zdaj dela in seveda na kak način, pa on sam kot tak, ne pa toliko te tehnike/učenja, ki jih forsirajo njegovi oboževalci..

Drugače pa surpriseee nisem bil na seminarju..
in zelo malo verjetno da bom tudi šel, razen če bi ga res imel on.. Pa vsaj kje v bližini 300km mojega trenutnega nahajanja,..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”