Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#27130
tadej pretner
Moderator

glas wrote:

Meni recimo Grabovoi tehnike niso blizu, saj ne najdem smisla v njih.. Ampak verjamem, da nekdo, ki najde smisel v njih, verjetno lahko tudi mrtve obuja, sploh če si Grabovoi recimo.. Ne vem pa če lahko z metodo nekoga drugega delaš isto tako učinkovito, kot bi delal z samoustvarjeno metodo..

Če slučajno nisi bil na nobeni Grabovoijevi delavnici oziroma na delavnici kakšnega njegovega učenca, ti moram reči, da je ogromna razlika med tistim, kar najdeš v Grabovojevih skriptah in učenjem na delavnicah. Njegove skripte doživljam kot knjige Lazarova – neprebavljive. Pri nobeni nisem “zdržal” dlje kot do 25 strani. Delavnice pa vsebujejo ful prvin kvantne psihologije, s tem, da je jasno, da na vikend delavnicah folku ne nakladajo o torzijskem polju, ampak nekatere vaje koncipirajo tako, da pride do spontanega torzijskega polja.

Kar se tiče samostojnega kreiranja vaj je to ena faza, ki “mora priti na vrsto.” Običajno je tako, da človek najprej dela originalne vaje drugih, v drugi fazi se jih nauči kombinirati, v tretji pa se sam spomni kaj svojega,

Primer Gabovojeve vaje iz ene od delavnic:

SAMOZDRAVLJENJE

Potrebuješ
informacije, potrebne za ozdravitev.


Kreiraš sfero in vanjo daš namero (osvetliš iz srca).
– Poleg
sebe ustvariš energijski valj – prostor, kjer se bo namera
manifestirala.


Vanj pošlješ sfero.


Vstopiš v valj in opazuješ tok sprememb. Lahko programiraš tako, da deluje ves čas.

Lepo je če deliš