Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#29155
snowcat :)
Participant

Domnevam, da je jasno, da vse tisto, ki jaz pišem je moje razumevanje mojih lastnih izkušenj v kombinaciji s videnim, slišanim in prebranim. Ideja o hitrosti misli vezano na manifestacijo materije je nekako ideja podobna temu, da človek, ki je znal štet in pisat je bil superioren tistemu, ki ni znal štet in pisat. Torej je to nekaj pogojenega in selektivnega. Poudarek je na besedi ,,selektivnega,, Izhaja iz primerjave.
Ja, mi živimo v pogojenem svetu v smislu, da smo del verige akcija_reakcija. Imamo pa sposobnost se tega pogojevanja zavedati, ga opaziti (verjemi v notranjega opazovalca, da ali ne, ….) in imamo moč, da spremenimo obstoječe. Dejansko se to dogaja ves čas, vsakemu in povsod. Samo, da večino krat je to neopaženo in delovanje izhaja znoter nezavednega/podzavestnega sveta.
Manifestacija se dogaja ves čas, vsakemu in povsod. Razlike med posameznimi manifestacijami so – čas realizacije od naročila in zavedanje se, da se realizira naročeno. Po navadi prvo se bitje zaveda, da se dogaja naročeno. Potem se loti spreminjati že naročeno – pač se zave v glavnem negativnih naročil – ga stisne v rit in ola se loti vlečt rdečo nit nazaj in upa, da se ne bo zgodilo naročeno. Potem pošteka, da tega se ne da in se loti učiti se dihalne vaje in sproščanje in vsega bog vidi, da ojača moč in pretok, da kadar mu pade naročeno na glavo ali v naročje, da ima moč, to prežvečit, brez tega, da kreira še več dreka na rdeči nitki ali si preprosto vse zobe polomi. Tako posledično, pride do stanja, da se resno začnejo dogajati ,,srečna naključja,,
Torej, ni fora v hitrosti misli ampak v kvaliteti misli in energiji, ki to podpira. Kvaliteta misli, pa je jasno dodeljena s emotivno bazo, iz katere vse misli izhajajo (vzemi, da sem si izmislila, ali pač….) Meni je zelo všeč beseda KORIST. Je elegantna, jasna, konkretna in tak pač zadeva, ki lahko si predstavljaš in uporabiš za obrazložit marsikaj. Vsak, povsod in ves čas deluje v imenu SVOJE koristi. Torej impulz ZMERAJ prihaja od ZNOTER. Če je znoter tema, ne pride svetloba. Če je znoter preveč svetlobe ni oblik, … pač ….
Snowcat

Lepo je če deliš