Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#27118
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Večkrat sem že slišal da se da zgodovina spremeniti. Dobesedno spremeniti. Če je to res potem to pomeni da ni fiksna oziroma da je le interpretirana. Torej če se jo da spremeniti in imajo nekateri znanje oziroma sposobnost to narediti potemtakem jo lahko nekdo drug spremeni čisto ponesreči in se tega niti ne zaveda. Kolikokrat bo zgodovina še spremenjena do takrat ko bo atlantida odkrita? Oziroma do kakšne mere se bo spremenila zgodovina atlantide…najbrž do take da bo zgodba ustrezala ušesom posameznikov ki jo poslušajo. Kar je pa že sedaj. Vsak sliši svoje. Nekateri ne slišijo nič drugi marsikaj.

Zgodovino “fiksirajo” ljudje, ki so jo živeli, zato je nespremenljiva.

Možno pa je tole:

1. V poskusih vpliva zavesti na materialno so ugotovili, da v primeru, ko se dva zvoka iz posebnih generatorjev pojavljata izmenično v slušalkah, z zavestno usmerjeno namero lahko vplivamo na to, da se bo nek zvok v eni slušalki pojavil večkrat kot v drugi. Zdaj pa zanimivost – seveda jih je zanimalo, ali je tak vpliv mogoč tudi za preteklost. Zvoke so posneli, in jih spravili v trezor. Ko torej nanje ni nihče skušal vplivati, je bilo enako število zvokov v levi in desni slušalki. Potem pa so skušali vplivati na spremembo posnetih zvokov (na zgodovino, torej). Izkazalo se je, da je to mogoče, če tistega posnetka pred tem ni nihče poslušal, sicer pa ne. Čim je torej nekdo priča nekemu dogodku, ga fiksira, da postane nespremenljiv.

2. “Sprememba preteklosti” pri nekaterih oblikah terapij:

Če greš z nekim problemom k Bošku Djurici, ti bo rekel, da gre za prekletstvo. Karmični diagnostik pa ti bo kot vzrok istega problema povedal nekaj drugega, oziroma da izhaja kdo ve iz česa. Čim kateremu od njiju verjameš, si v ENERGIJSKEM smislu (ne pa dejanskem) fiksiral preteklost – si v polju, ki ustreza preteklosti, kakršno sta eden ali drugi opredelila. Potem pa te en zdravi po pravilih reševanja prekletstev, drugi pa z vračanjem v preteklost in podoživljanjem nečesa, kar se v manifestirani realnosti verjetno ni nikoli zgodilo.

Lepo je če deliš