Reply To: grigori grabovoi

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina grigori grabovoi Reply To: grigori grabovoi

#27120
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Sem bil pri terapevtu par let nazaj ki me je vodil v mislih na kraj dogodka kjer sem se poškodoval. Peljel me je še par trenutkov bolj nazaj v zgodovino. Rekel je naj situacijo “izpeljem-doživim” drugače kot sem jo takrat in naj se ognem poškodbi. S tem je želel doseči da se spremeni vse moje življenje od takrat naprej. Podobne variante sem slišal še parkrat. Očitno mi terapija ni uspela hočem pa reči da je njemu teoretično bila mogoča čeprav sem bil poškodbi priča in sem jo doživel. Sigurno je da če spremeniš prepričanje da se spremeni tvoja realnost.

Meni se je že večkrat zgodilo da sem bil priča nekemu dogodku a se je tisti dogodek z leti spremenil do take mere da nazadnje nisem mogel več niti trditi da se je resnično zgodil.

Kar naprej poslušam kako preteklost in prihodnost ne obstajata in da obstaja samo trenutek Zdaj. Vse kar se je zgodilo in se bo zgodilo se dogaja pravkar.

Lej Ozzie, če bi mu ratalo, bi bil ti ta hip na nogah, ne bi pa izbrisal obdobja, od poškodbe do ozdravitve. Zavest je to pač fiksirala. Valjda ne misliš, da bi se ti pojavila varianta spomina na to obdobje, v kateri je bilo s tabo ves čas vse o.k.?

Gre le za bioterapevtovo tehniko. Res je, vse možnosti obstajajo v sedanjem trenutku in čudežne ozdravitve (preskok iz enega stanja v drugo) so mogoče. Ampak večina ni sposobna razmišljati drugače, kot linearno, zato pač “naredijo” tehniko, v kateri greš v preteklost, potem pa se “tisto” ne zgodi. Bit preskoka pa je torzijsko polje.

Lepo je če deliš