Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#2136
Nataša
Član

Nataša wrote: Tadej, jaz imam pa še eno vprašanje … zanima me, kaj naredit z odkritimi neskladji med deli našega ega. Mogoče sem kaj spregledala na delavnici … Te dni sem precej pozorna na takšne zadeve in sem kar nekaj takšnih razkorakov opazila.

In isto me zanima pri izvajanju equilibriuma z namero, kjer napišeš razloge, zakaj še nisi v želenem stanju. A potem s temi razlogi tudi kaj narediš al je zadost, da jih mentalno ozavestiš???

Thanks

Nataša

Nataša, če izvzameva bazični jaz, so vsi drugi nastali pod vplivom nizkovibracijskih polj, oziroma jih nizkovibracijska polja krmilijo. Iz gradiva, ki smo se ga naučili do sedaj, lahko za tovrstne izravnave uporabiš tako eq. brez, kot z namero. Hkrati z izvajanjem eq. postajaš tudi vedno bolj zavesten(a) in v tem procesu se zadeve začnejo uravnavati same. Vedno pomagajo tudi ostale vaje, pri katerih razvijaš zavestnost.
S tem, ko zapišeš razloge “težav”, se začneš energijsko odpirati k njihovi rešitvi.Ko jih mentalno ozavestiš, narediš s tem ogromen korak, saj se od tistega trenutka naprej z nečim, česar do sedaj sploh nisi opazil(a), začneta ukvarjati tako zavest (aha, spet tale štos), kot podzavest (iznenadne ideje, ki vodijo k rešitvi). Ko recimo zavestno opaziš kak svoj štos (aha …) in se mu v mislih nasmehneš, mu totalno odvzameš moč.

Hvala, Tadej! Meni se zdi vse tole skupaj z onimi vajami za praznino tako super, da sploh ne morem povedat.
Lepo je če deliš