Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica

Prikaz 1 prispevka (od skupno 402)
 • Avtor
  Prispevki
 • #89
  BAD-BOY
  Participant

  Tadej mogoče že kaj veš kdaj bo naslednja začetna equilibrium delavnica?

  Lepo je če deliš
  #108
  tadej pretner
  Moderator

  BAD-BOY wrote: Tadej mogoče že kaj veš kdaj bo naslednja začetna equilibrium delavnica?

  To je precej odvisno od tega, kako hitro bo orenk oživel tale forum. S smrtjo maat foruma se je namreč pojavila težava glede obveščanja. Čim enkrat rezerviram prostor, ga moram tudi plačati, zato jo sedajle še ne bom razpisal, saj bi se težko izšlo. Glede na to, da imam tri-štiri zainteresirane, pa se lahko zmenimo drugače – če je kdo za delavnico zainteresiran, naj me o tem obvesti na osebni mail (tadej.pretner@gmail.com). Delavnica je dvodnevna, cena je 75 Eur + ddv, tule pa lahko podam tudi vse potrebne informacije. Lahko pa seveda o svojih vtisih glede delavnice kaj napiše tudi kdo od tistih, ki je bil na prvi.

  Lepo je če deliš
  #115
  AVATAR
  Član

  Meni je tako nekako žal, da nisem bil muha na delavnici Transurfinga

  Ja bilo bi fajn, da nekdo kaj napiše, kakšno osebno mnenje o praksi-dojemanju Equilibrium delavnice

  Lepo je če deliš
  #135
  enya
  Član

  mogoče bi bilo fajn tole equilibrium delavnico predstaviti, da bi interesenti morda uspeli pospešiti razpis :)

  Lepo je če deliš
  #150
  AVATAR
  Član

  Kaj zdaj tisti, ki ste bili na Equilibrium delavnici, boste kaj izpljuvali ???

  Lepo je če deliš
  #152
  tadej pretner
  Moderator

  AVATAR wrote: Kaj zdaj tisti, ki ste bili na Equilibrium delavnici, boste kaj izpljuvali ???

  Tudimeni bi bilo všeč, da preberemo kakšen odmev, preden jo (ponovno) predstavim. Ne vem pa, koliko tistih, ki so na delavnici bili, je ta hip med prijavljenimi člani foruma – le za eno našo članico vem, da je bila zanesljivo na delavnici, a zaenkrat je le prijavljena, prispevka pa ni objavila še nobenega. Pustimo se presenetiti …

  Lepo je če deliš
  #162
  grega
  Član

  Pozdravljeni,

  Sam se se udeležil začetne delavnice Equilibriuma. Če sem iskren je bila to ena mojih najboljših naložb v življenju Smile Veliko informacij, novih pogledov in predvsem prakse, ki deluje v resničnem življenju. Lepo je videti kako zadeve “delujejo” že na sami delavnici (mislim, da je več kot polovica udeležencev uspela brez problema dati žlico na čelo…in ta se je tam obdržala…smešno tkole gledat ljudi, ko bi kao mogla dol padt -gravitacija pa ne, vse so samo programi in polja katera delujejo na nas, nekateri so si na čelo dajali tudi GSM- telefone in hodili po predavalnici z njimi…LOL) Sam sem uspel dati žlico na čelo doma…2 dan vaje…dobr občutek. Drgač pa znotraj delavnice obstajajo določene vaje, ki jih seveda lahko prakticiraš doma…svetlobna alfa, equilibrium z namero in brez nje… Upam, da bo kmalu nadaljevanje, da samo izkušnjo še nadgradimo in dodamo temu še kakšen nov pristop…Vsekakor delavnico toplo priporočam ( upam, da mi bo dal Tadej popust pri nadaljevalni, ker zadeve tako hvalim…Smile )

  Lp Grega
  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 402)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.