Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#9253
Irina
Participant

Fajn. Konec koncev, tudi če se človek s pričakovanji ne ukvarja, verjetno na delavnico ne bi prišel, če ne bi mislil/začutil, da bo z udeležbo na tak ali drugačen način profitiral.
Ja absolutno, sploh, če vse sovpada že s tvojim dosedanjim znanjem in potjo, meje raziskovanja so neskončne, mene je pač pritegnilo, ker se mi je vse nekak poklapalo, najprej mi je v roke prišla Teslina knjiga, ki me je naravnost očarala..in jo zdej btw. že nekaj časa iščem in je izginilaBig smile no potem kvantna fizika pa raznorazni filmčki, pol Eric, pa EQ…

KAr se tiče delovanja z namero, je problematično, če človek ne pozna pojma namere (in s tem se večina duhovne literature dejansko ne ukvarja). Ampak o.k., to je pomembnejše pri hotenih manifestacijah. Kar pa se tiče zdravja, pa je včasih neka težava tako izrazita/nevarna/moteča, da menim, da je uporaba eq. z namero smiselna, saj bi sicer (lahko) prišlo do odprave te težave šele takrat, ko bi “prišla na vrsto” – tak štos se recimo dogaja tudi pri rebirthingu.
Ja to sem sama premišljevala po Reconn, pri izvajanju, zakaj ne bi uporabljala zraven namere..pa je nisem, no pol je pa priletel EQTongue

Zato vsem, ki ste bili prejšnji vikend na delavnici svetujem, da se udeležijo še delavnice življenjskega equilibriuma, v katero sem vključil metode energijske “prve pomoči”LOL
Supr, komi čakam…

Kot prvo bi rekel, da se o meditacijskih stanjih (pre)pogosto govori preveč na pamet in folk je (pre)pogosto mnenja, da dosega neke blazno globoka meditacijska stanja (theta, delta), v resnici pa so v globoki alfi. Mislim recimo, da na delavnici theta healinga bolj ali manj nihče ne doseže thete ravni, z vodji delavnice vred. Pred časom sem recimo govoril z Igorjem Taichmanom, ki izdeluje programe za poglabljanje meditativnih stanj. Rekel je da je za to, da človek doseže theto potrebno vsaj dobrih 14 dni ustrezno zvokovno in svetlobno stimulirane meditacije, tako da v vikend delavnice, na katerih ljudi naučijo vstopa v theto, ne verjamem.
Nekaj let nazaj sem bila na theta delavnici 2 x po 3 dni, 2 vikenda..ja to bi bilo zanimivo merjenje, pač, kako vedeti točno, kje se nahajaš…meni je bila theta uporabna za ugotavljanje določenih prepričanj, vzorcev itd, res določeni zanimivi pogledi, kreacija in manifestacija tu ostajata delno na čustveni ravni, čeprav greš vedno na najvišji nivo 7. raven po theti nivo Kreatorja..zdaj lahko uporabljam že tudi besedo Bog, ker mi je pred časom ena terapevtka theta, ki se že dolga leta ukvarja s tem rekla, da nimam razčiščnih teh pojmov, da Bog in Kreator zame nista eno in isto, no zdaj imam to poriihtanoTongue
drugače pa ja, meni je bila theta izredna podlaga in odskočna deska za vse nadaljne stvari, lahko rečem, da sem se takrat prvič res srečala in padla v najbolj poglobljeno stanje meditacije, zdaj, če je bilo to res od4-7 hz pa ne vem…

Globoka alfa je nivo Schumannove resonance in če imaš ob njej v roki kremenov kristal, ga lahko slišiš – ne kot visoko piskanje, ampak kot nizko brnenje. V tem stanju za misli praktično ni prostora.
Bom probala enkrat!

Videti je, da je torzijsko polje najmočneje takrat, ko si v resonanci s Schumannovo resonanco (LOL). Na to kaže tudi dejstvo, da je na točkah v naravi, ki so resnično zdravilne, poudarjen nivo Schumannove resonance (zaznaš jo z navadnim frekvencmetrom), zdravilni moment pa prihaja iz naslova torzijskega polja. Če nisem bil dovolj jasen – kaže, da sta jakost torzijskega polja in Schumannova resonanca zelo neposredno povezana, čeprav po drugi strani za vzpostavitev torzijskega polja praznina ni potrebna (za njegovo poglobitev pa)
Lahko ti povem še to, da je bila pred kratkim znanka iz Zagreba (dela z equilibriumom) v Bg na merjenju torzijskega polja, z njo pa veliko praktikantov reconnectinga. Namerili so ji daleč največje torzijsko polje. To pripisujem temu, da večina praktikantov reconnectinga ne dela s praznino.
Tu ne morem komentirati zadostno, ker sem se sama na način da sem praznino opredelačkala s tem pojavom sedaj srečala na tak način šele na EQ. Prej za to stanje, ki sem ga dosegala v meditaciji enostavno nisem imela izraza. Pri Ericu pa je ta prostor omenjen večinoma, kot prostor brez misli…malo poenostavljeno
In tu se pojavi drugi velik problem Pearlovega pristopa. Čim ne delaš s praznino, si v procesu vključen s svojo naravnanostjo in s svojimi vzorci – po drugi strani pa pravi, da ne sme biti nobene namere …
Ja praznina se sicer omenja na tak nevtralen nevsiljiv način, kdor jo je sposoben zaslediti..gre pa za to, da je že sam koncept Reconn. zastavljen na popolnoma drugačen način, njemu so se stvari pač “dogajale”..tudi skozi kanaliziranja, notranja vodstva itd..drugače pa ima on pri svojem delu, kot sem imela moč opazovati v njegovi bližini še kako vključenega notranjega opazovalca, deluje v praznini, samo res ob uporabi povsem druge terminologije, filingov..

Da se razumemo, ne gre za kritiko reconnectiona, saj je tako pri njem, kot pri equilibriumu ali pri tehniki Tesla metamorfoza finta zgolj v torzijskem polju. Kvalitetnejši pa so pristopi, v katerih znaš s torzijskim poljem upravljati zavestno in ne na ravni, na kateri včasih rata malo boljše, včasih pa malo slabše.
se zelo strinjam No, in zelo pomembna se mi zdi praznina. Če je ni, je pametno uporabljati kakšne “mantre”, kakršno sem vam predlagal v komentarju linka v zapiskih iz delavnice, ki ste jih dobili.
Thumbs Up
Se bojim, da gre zgolj za individualni občutek. Kvantna fizika namreč pravi, da skalarni valovi, glede na oddaljenost, ohranjajo enako moč, ne da se le ta povečuje.
Hmmmm ja, govorim o pacientih Reconn., ki imajo ta filing, ko je izvajan na njih. Tudi sama, ko se na meni izvaja Reconn…zdaj pa bom direktno kopirala Pearla, kaj ima za povedati, na to temo:
Richard Geber, dr. medicine v svoji knjigi Vibrational Medicine predstavi Tiller-Einsteinov model pozitivnega in negativnega prostora in časa:fizilna snov obstaja v pozitivnem prostor-času, energije onkraj svetlobne hitrosti(kamor sodijo eterične in astralne frekvence) obstajajo v negativnem prostor času. Gerber pojasni, da je pozitivna energija prostor-časa(in snovi) po naravi primarno električna, medtem, ko je negativna energija prostor časa v osnovi magnetska. V sladu s tem je pozitivni prostor čas svet elektromagnetske radiacije (EM), medtem, ko je negativni prostor čassvet magnetoelektrične radiacije(ME). Negativna energija prostor čas ima poleg svoje primarne magnetske narave še eno vznemirljivo značilnost: tendenco k negativni entropiji. Entropija je nagnjenost k neurejenosti, neorganiziranosti-nesproščenosti ali bolezni (angl. dis-ease)…
Višja je entropija, višja je stopnja neurejenosti. Negativna entropija je tendenca k urejenosti, organizaciji-sproščenosti (angl.ease). To je nagnjenost k regeneraciji in zdravljenju.
Kaj ima to opraviti z zdravljenjem na daljavo? Frekvence zdravljenja s ponovno povezavo niso omejene z zakoni pozitivnega prostora-časa. Na vsaj nekaj ravneh se skladajo s koncepti negativnega prostora-časa. To je popolnoma drugačen referenčen sistem, ki najverjetneje ponuja delen uvid v to, zakaj pri samozdravljenju ali zdravljenju na daljavoni nobene potrebe po uporabi
vaših rok in zakaj ob fizični navzočnosti v sobi z vašim bolnikom ni nobene potrebe dejanske uporabe vaših rok. Ena od teoretičnih načel kvantne mehanike pravi, da sile dejansko postanejo močnejše z razdaljo. Delo z nekom, ki ni fizično navzoč ob vas, vam da priložnosti izkusiti ta pojav.
Malo dalja zgodba in mislim, da ni mogoče dati kratkega odgovora, s katerim boš zadovoljna. V pogojenem svetu ne moreš delovati nepogojeno – lahko pa v svoje delovanje vnašaš kvaliteto nepogojenega, ki prihaja iz praznine. V večji meri to počneš, manj si zgolj kanal za manifestacijo polj realnosti in bolj manifestiraš realnost, ki paše tvoji biti. O tem bo več govora v jesenski delavnici.
Ja sem predvidevala, da je daljša zgodba..se že veselim delavniceSmile čeprav je mal dolgo do takrat…Shocked

Lepo je če deliš