Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#9365
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote: Koliko vem je takrat šlo za test transcendetalne meditacije…osebno dvomim, da so pri tem kaj imeli skalarni valovi in močnejše magnetno polje…pri Equilibriumu me moti predvsem to…da je človk odvisen od jakosti zemeljskega magnetnega polja…kar je zunanji atribut.

Avy, verjetno veš, da so magi preteklosti izračunavali, kateri dan je primeren za določen “poseg”.
Nedvomno tudi veš, da terapevtom, praktikantom kreativne vizualizacije …, ratajo določene stvari enkrat bolje, drugič slabše. Verjemi, da ne gre le za finto osebnega razpoloženja.
Si morda bral knjigo Lynne McTaggart: Eksperiment namere (tudi avtorica knjige Polje, ki si jo nedvomno bral)? Kaj čmo – pristop do določenih znanj se spreminja in danes nam ni treba več izračunavati, kdaj je primeren trenutek za nek poseg, ampak pač pogledaš na diagram gibanja K faktorja. Da se razumeva – stvari delujejo ne glede na to, kakšen je K faktor, ampak McTaggartova pravi, da je takrat, ko je visok, veliko večja verjetnost, da nam uspe kaj zares “čudežnega”. In tisti eksperiment v Washingtonu ni bil imun na K faktor, s tem, da je vprašanje, če so takrat za ta vpliv že vedeli in ga upotevali.

Lepo je če deliš