Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#722
Veria
Član

AVATAR wrote: Moj odgovor ni pričakovan, je povsem človeško normalen-naraven
Ti preveč filozofiraš okoli povsem naravnih stareh. Če greš v trgovino, da si kupiš skodelico za vročo čokolado, si boš kupila skodelico, KI TI BO VSEČ. !

Da seveda bom kupila skodelico, ki mi bo všeč, vendar bo v primerjavi z vsebino, ki jo bom pripravila to sekundarnega pomena. NE, ne filozofiram! Živim preprosto z drugačnimi prioritetami kot večina ljudi

AVATAR wrote: Ne boš filozofiral, da se ti imaš za duhovno ozaveščeno in da ti je vseeno kakšno skodelico si boš kupila!

Kje pa sem napisala, da se imam za duhovno ozaveščeno??

AVATAR wrote: Jaz ti verjamem, da si napisalo to zgoraj, ker res tako misliš…VEM, pa tudi, da ko greš vstran od računalnika v realni svet…deluješ in se obnašaš drugače…in tega se niti ne zavedaš.

Hmm, zanimivo…kako pa VEŠ, da se obnašam drugače? Lahko samo hipotetično predvidevaš na podlagi nekaj pisarskih vzgibov, ki se ti zarolajo ob mojem postu. Da pa nekaj RES VEŠ, moraš pa poznati osebo, mar ne???

AVATAR wrote: Ljudje se preveč obremenjujete-dušite sami sebe z nekimi duhovnimi fintami, ki jih niti prav ne razumete…kaj še le, da bi s svojim zdravim razumom, razmislili o pristnosti!

Po moje si ti sam s seboj preveč obremenjen in se dušiš v lastnem gnevu, jezi in negativizmu…no si pa pristen in unikaten, ni kaj Wink

Lepo je če deliš