Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#4006
tadej pretner
Moderator

Nataša wrote:

Kar se tiče equilibriuma lahko rečem, da sem tehniko šele pred kratkim poštekala tako, da mi je sedla.

Sem ravno v temi doubleganger omenil, da jo v enem vikendu ni moč povsem razumljivo predstaviti, zato smo se tudi zmenili za drugi del, ki da zaokroženo predstavo o vsem skupaj. Sicer pa je tudi pri tej tehniki videti, kako se je začelo vse dogajati vedno hitreje. So namreč že pogruntane izboljšave – sem jih v večji meri že predstavil na Pašmanski delavnici.

Nataša wrote:

Nisem je sicer zelo redno prakticirala, vendar predvsem zato ne, ker je en del mene ni razumel. Verjetno je pa zelo odvisno od človeka, samo se mi pa zdi, da je lahko tudi precej nevarna in si človek z njo res lahko skomplicira življenje, če jo dela skozi ego in želje.

Izboljšave so vnešene tako, da v primeru, ko jo skušaš izvajati iz ega, tehnika praktično sploh ne deluje.

Nataša wrote:

Naša muca je imela pred kakšnima dvema mesecema mladičke – pet njihOuch. V moji glavi je bila ideja, da jih bo najpreprosteje oddati. No, seveda potem ni nič ni šlo tako, kot si je naslikal moj um. Posledično je nastopil strah, kaj bom pa zdaj. No, tukaj je nastopil čas za equilibrium. Stvari so se začele potem same od sebe odvijat in do mene so prišli ljudje, ki so jih želeli imet. Za štiri ni bilo problema (dva sta že oddana, dva odideta ta teden), eden je bil pa že najmanj petkrat skoraj stoprocentno oddan, pa vsakič vse skupaj pade v vodo. Imam občutek, da delata otroka svoj “equilibrium” ali karkoli že počneta, ker si oba močno želita, da obržimo enega mladička. Kaj pa v tem primeru? Na eni ravni imam občutek, kot da gre za energijsko bitko med nami LOL. Sploh mlajši sin se mi zdi, da obvlada manifestacijo (tako kot predvidevam, da večina otrok), in to bolj kot jaz. Moje razlage, da ne moremo imeti dveh muc, ker smo v bloku, pač ne zaležejo. Na to temo nismo nobene rekli na delavnici. V tem primeru pač ponavljaš equilibrium ali kako?

Zdajle se znajdi po svoje. Pri eq. je sedaj pristop dovolj drugačen, da ti dam težko uporaben odgovor v nekaj stavkih. Se itak vidimo jeseni.

Lepo je če deliš