Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#2094
BAD-BOY
Participant

tadej pretner wrote:
 
Ja, to sem mislil za potem, ko jo že obvladaš. Če si v bedu, pa jo uporabiš, lahko z njo načeloma pripomoreš, da gredo bad vibrations deep u Bad boya.
Ko delaš instalacijo svetlobne alfe, pa ni blema, tud če začneš iz mal sesutga stanja.

All right! Smile

Ma ja neki mi je zamoril sceno zdele. A je možno, da ima EQ kaj prste tu vmes? Da potem pridejo pizdarije na dan itd. Sicer si o tem govoril na delavnici, da to tega lahko pride, samo sem te razumel kot, da se to zgodi takrat med samim dogodkom in traja le kratek čas. 

zlati rez wrote: V bistvu bi rada še nekaj prijavla…imam pač cd z dvema Tadejivima medicijema, ena se imenuje Kahuna in druga Svetlobna alfa…..sta prima meditaciji, tud Tadejev glas je res kul,…hahaha…šarmanten…..hahaha…. ampak Tadej, mene pa zanima glasba, ki podpira tvoji meditaciji, namreč, ko sem samo tehniko osvojila in se prepustila samo glasbi, mmmmm…, bi se priporočala za kakšen link ali pa namig, od kje si črpal glasbo, kajti ta špiralna nežnost v zvokih, podprta z veličino zvoka morja …….hmmmm, bi z veseljem imela samo glasbo na cd-deju…..pa, če mi lohk pomagaš, pa bom potem mogoče tudi nehala sitnart…..hvala….

Drugače ima pa Tadej v živo drugačen glas. Vsaj meni se je zdel no. Verjetno tisti šarmanten glas tudi uporablja, ko bejbe peca. Smile Sem šele kasneje pošteku, da zna bit to on na posnetku, ker je modela non-stop tele/bebec (nekaj takega skratka) klical. LOL

Lepo je če deliš