Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#2058
Nataša
Član

tadej pretner wrote:

Ne vem, kako bi to razlagal kak kvantni fizik – itak je eden od dobitnikov Nobelove nagrade za kvantno dinamiko rekel, da kvantne fizike nihče ne razume. Sam si predstavljam takole – ko ustvariš notranjo praznino, nisi identificiran s telesom in s tem do neke mere zabrišeš njegovo mejo – na ta način se polje predmeta nekako vklopi v tvoje polje.

Tale razlaga mi je všeč in mi sede. Enkrat sem mislim da napisala na forumu, da me je med izvajanjem povezanega dihanja naša muca začela lizat po rokah in čistit, kot da bi čistila sebe. Malo sebe, malo mene. Dejansko je bil občutek, kot da se je meja med nama v tistem trenutku zabrisala.

Iz tega sklepam, da daje občutek praznine najbrž res dobro osnovo za izkušanje enosti … ker če se meje zabrišejo, lahko dejansko vse občutiš kot eno.

Hvala za odgovor

PS: Meni je včeraj totalno ven udarlo zapiranje energijskih krogov … sploh se ne spomnim, kdaj sem imela nazadnje tako ploden dan. Skoraj ne morem verjet, kaj vse sem včeraj naredila in koliko stvari zaprla. Imam en tak občutek, kot da me žene tisoč hudičev od znotraj, ki se nimajo nobenega namena ustavit LOL LOL
Lepo je če deliš