Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#8336
klemen11
Član

tadej pretner wrote:
Seveda. Vir je Lynne McTaggart (avtorica razvpite knjige Polje), tale informacija pa je iz knjige, ki “Polju” na nek način sledi – Eksperiment namjere (stran 296, kjer govori o tempiranju namere. Tu eksplicitno pravi: “Dokazi navode na zaključak, da namjera (tj. psihokineza) najbolje djeluje pri pojačanoj geomagnetskoj aktivnosti.”
(imam hrvaško verzijo, iz katere je citat).
Vse skupaj ima logiko. V temi o skalarnih valovih sem omenil, kako jih je Tesla produciral tako, da je ustvaril tako, da je skozi dve tuljavi “poslal” izmenični tok v nasprotnih smereh. Skalarni valovi namreč nastajajo paralelno z magnetnim poljem, vendar pod pogojem, da tokokrog ni zaključen – čim je zaključen, kar se pravzaprav v odnosu generator-porabnik zgodi vedno, pa se izničijo. In pri naravnem magnetizmu zaključene “zanke” ni, zato pomeni povečanje ravni magnetnega polja, povečano prisotnost skalarnih valov.

ok Smile
torej bi zadeva delovala fantastično ob kakšni magnetni nevihti, kjer so faktorji Kp od 6 do 8, po drugi strani pa lahko tak faktor usodno vpliva na pacienta.
kakšen je potem optimalni faktor?
lp
Lepo je če deliš