Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#8244
Nataša
Član

tadej pretner wrote: Zgodba, ki se dogaja potem, je povezana s torzijskim poljem in splošnim štelanjem – v glavnem, na ta način pridem do na las enakih telesnih senzacij, kot pri reconnectionu, zato sem tudi v temi eksperiment equilibrium napisal, da menim, da gre v osnovi za isto stvar – razlika je le v tem, na kak način sprožiš torzijsko polje.

Glede na poskuse, ki sem jih delala z vrtenjem listka papirja, sem opazila, da je pri eq z namero potrebno počakat in najt nasprotno točko, s katero se vzpostavi torzijsko polje, če pa poskusim zavrtet listek papirja z energijo …nnectiona, pa se to vzpostavi takoj.

tadej pretner wrote: In ko delaš na sebi, je verjetno eq brez namere primernejši. Pri delu s klientom pa potem tudi izpade, da se je pogostokrat namesto za eq z namero, primerneje odločiti za eq. brez namere.

Ja, tudi sama razmišljam v podobno smer, ker mi že lahko postavimo določeno namero, samo ni rečeno, da je to tista stvar, ki je v tem trenutku najpomembnejša ali potrebna za človeka. Včasih je bolje stvari prepustit višji inteligenci oziroma inteligenci telesa.

Sicer pa hvala za odgovor. Meni je pri vsej stvari všeč, da pušča odprta vrata, da vsak posameznik najde svojo pot znotraj tega dela, mu da čisto individualen pridih. Ko sem recimo preučevala reconnection, brala knjigo in si ogledovala video posnetke Erica Pearla, me je ves čas nekaj motilo, pa nisem mogla ugotovit, v čem je problem. Podoben občutek sem imela, ko sem brskala po netu za izvajalci reconnectiona. Šele pred kratkim se mi je posvetilo, da me moti to, da je stvar preveč tehnična, nekako nikjer ni bilo začutit srčne energije, vse je bilo nekako prazno, tako dr. Pearl kot njegova knjiga in tudi tisti izvajalci, ki sem jih uspela najt na netu. Ko sem potem sama iskala svojo pot sem na začetku nekako bolj ali manj sledila navodilom iz knjige, pa mi spet nekaj ni štimalo. Šele kasneje sem ugotovila, da pri meni ne gre drugače, kot da odprem tudi srčno raven in jo vključim v terapijo. Razliko mi je potrdila tudi prijateljica, ki sploh ni vedela za moje dileme, ampak mi je točno to omenila po drugih terapiji, ki jo je začutila precej drugače kot prvo, ko srčna ravni še nisem vključila.

No, zdaj sem sicer mal šla ven iz teme, ampak že nekaj časa razmišljam, kje je pri vseh teh novih tehnikah srce. Zdaj se mi nekako zdi, da vem, kam ga lahko umestim. Tadej, a si kdaj razmišljal v to smer?
Lepo je če deliš