Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#256
tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote:

Ta post je dobra reklama za udelezence Equilibrium delavnice

Hm, če nekomu razložiš pravila nogometa, s temše nipostal nogometaš.
Če pa le hočeš, da se grem natvojnačin,lahkomirnorečem, da so tvojiposti dobra reklama zaknjige transurfinga.LOL

AVATAR wrote:
Tadej je pozabil razlozit, ce je clovek ze po RUTINI ujet v destruktivno polje-obmocje-nihalo-element…kakor koli ze to imenujete…nima energije, ne volje, nekako se sploh ne zaveda, da je v bistvu ZOMBI…Ker pa je to vecini ljudi tesko UVIDETI-DOJETI…je seveda to zacaran krog iz katerega se tesko pride

Tadej tega ni pozabil povedati in nikdar ni trdil, niti da je za spremembe v lajfu dovolj udeležba na equilibrium delavnici, niti da je mogoče “kar tako” lahkotno preskakovati iz enega na drug val realnosti. To sicer je mogoče, a je treba migati. Res je,da je večina ujeta v svojo “rutino” ,poskusi to opaziti tudi pri sebi. Sprememba je vedno adekvatna fokusirani energiji,ki si jo vanjo vložil.

Tam zgoraj nekje si spraševal, kako to deluje v vsakdanjem življenju. Fajn je napredovati z manjšimi koraki,da ti uspeh na teh utrdi zaupanje v metodo. Jaz je pravzaprav kaj prida ne uporabljam, saj živim približno tako,kot mi ustreza, ampak zadnjič sem jo uporabil bolj za šalo,kot zares. Videtije bilo takole:
– Obseden sem od šaha in en frend, ki je tudi obseden, včasih pride k meni na šah. Igrava na čas (ura) in za denar – včasih tudi celo noč. Zadnjič enkrat mi nikakor ni šlo. Tip je vodil že 5 : 2, nakar sem naredil postopek tranzicije v realnost, v kateri zmagujem. Povedal sem mu,kaj nameravam in tip se je ob tem malce režal. In kaj se je zgodilo? Naredil sem delni rezultat 9 : 0.

Lepo je če deliš