Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#857
ANA
Član

tadej pretner wrote: Ampak kaj jih generira? Potrebe, ki izhajajo iz občutka, da nisi dovolj dober ali tisto v tebi, kar se želi izraziti?

Pri meni je oboje, če sem popolnoma iskrena. Prvič imam pač ta občutek “odgovornosti” da nekaj “moram” prispevati družbi, če gledam globalno, oziroma nanjmanj kar “moram” se od mene pričakuje, da prispevam finance k gospodinjstvu. Ker od zraka pač ne moremo živeti. Drugo pa je tudi želja izraziti svoj potencial, svojo željo opravljati nekaj, kar me veseli in izpolnjuje. Če bi s tem še kaj zaslužila, toliko bolje. Nažalost živimo v materialnem svetu in če imaš družino, se pač ne moreš nekega dne odločit, vse prodat in it živet nekam v oddaljen sanjski kraj, ležat na plažo in živeti svoje ideale.
Bodimo realni. Moj ego te dni dela na polno ( sploh ker imam zdej eno novo meditacijo ha ha ha ) in se spet vrtim v začaranem krogu. Ne vidim izhoda. Ne “znam” udejanjit svojih želja, namer, ker vedno naletim na blokado – denar. Vem, vse NE-je bi mogla črtat iz svojih misli. Ampak žal, ko smo lačni, te misli ne moreš enostavno črtati iz misli….

Confused

Lepo je če deliš