Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#701
AVATAR
Član

Moj odgovor ni pričakovan, je povsem človeško normalen-naraven

Ti preveč filozofiraš okoli povsem naravnih stareh. Če greš v trgovino, da si kupiš skodelico za vročo čokolado, si boš kupila skodelico, KI TI BO VSEČ.

Ne boš filozofiral, da se ti imaš za duhovno ozaveščeno in da ti je vseeno kakšno skodelico si boš kupila!

Jaz ti verjamem, da si napisalo to zgoraj, ker res tako misliš…VEM, pa tudi, da ko greš vstran od računalnika v realni svet…deluješ in se obnašaš drugače…in tega se niti ne zavedaš.

Jaz sem preprost žrebec in rad imam lepoto-kvaliteto-udobje-okus…vse v enem…to mi je vseč…to je povsem naravno…je svobodna izbira.

Ljudje se preveč obremenjujete-dušite sami sebe z nekimi duhovnimi fintami, ki jih niti prav ne razumete…kaj še le, da bi s svojim zdravim razumom, razmislili o pristnosti!

Sprašujem se, kako Tadej razloži ljudem na svojih predavanjih, kaj je to praznina…upam, da ve, da tega ni mogoče razložiti z besedami…v bistvu je na nek način to vprašanje nepomembno…Vsak bo to…ali pa ne dojel po svoje…praznino lahko sprejmejo ali pa ne…isto je pri skodelici…svoboda izbire

Saj vem, da Tadej pravi, da je svoboda izbire mogoča samo v praznini…ampak v praznini si lahko ves čas in se tega sploh ne zavedaš…in moja skodelica je lahko čist preprosto iz praznine…konc koncev, smo vsi svet za sebe, čeprav smo CELOTA

Lepo je če deliš