Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#8260
Nataša
Član

tadej pretner wrote:
A čim si prenosnik torzijskega polja, pomeni, da ga lahko prenašaš le v skladu s svojimi omejitvami oziroma s tistim, za kar verjameš, da je mogoče.

Ali je torej za dosego tako imenovanih čudežnih ozdravitev dovolj, da terapevt nadvlada svoje omejitve glede mogočega ali je vendar tu pomemben tudi klient? Recimo v času, ko je čudežno zdravil Kristus, je bila najbrž že kolektivna miselnost takšna, da so ljudje verjeli v čudeže.

tadej pretner wrote: In če si pri delu pogrešala čustveni naboj, je to jasen znak, da si skušala delati na ravni duha na silo, oziroma da je to morda ta hip nesmiselno, saj so tvoja prepričanja o potrebi vključitve srca v proces preprosto premočna.

Hm, vsekakor zanimiv odgovor, ki mi daje misliti. Zanimiva mi je pa ena druga stvar. Namreč pri delu z equilibriumom ne pogrešam kakršnegakoli naboja, ker čutim polnost praznine (pač do ravni, ki jo trenutno premorem), pri reconnectionu je pa drugače. Zaenkrat si tega sicer še ne znam razložiti, ampak itaq bosta čas in praksa naredila svoje. Vsekakor pa je v tem trenutku zelo na mestu tvoj odgovor o moji potrebi vključitve srca v proces. Namreč nikoli nisem razmišljala o tem, da bi šlo za potrebo, ali v končni fazi za omejitev, ki jo lahko tudi presežem, ker v moji glavi je še vedno vladalo prepričanje, da je delo iz srca tisto največ, kar lahko človek doseže. Točno to sem rabila v tem trenutku slišat Thumbs Up

In v tem kontekstu še eno vprašanje: iz katere ravni pa misliš, da delajo Eric Pearl in terapevti Reconnectiona?

Nataša2011-01-21 08:44:55

Lepo je če deliš