Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#2405
tadej pretner
Moderator

Kar se equilibriuma tiče, po mojem v Slo nihče drug ne vodi delavnic. Na splošno pa je tvoja pripomba na mestu. Pri nas se masovno dogaja, da gre nekdo nekajkrat na neko terapijo, potem pa jo začne izvajati sam; gre na delavnico in jo potem vodi sam … Zato imamo na nekaterih področjih raven znanja, ki se prenaša prek delavnic sila borno. Že na starem forumu (maat) sem napisal nekaj primerov, pa jih sedajle zgolj ponovno navajam:
– kolegica je bila na nevrolingvističnem programiranju pri nas in v nemčiji. Rekla je, da je razlika kot noč in dan.
– Pred leti je v Slo prišla skupina ameriških reikistov, kao izmenjevat znanje. Po enem tednu so spokali domov, s komentarjem, da je tisto, kar se gremo pri reikiju pri nas, otroški vrtec.
– V času rajnke Yu je Londonska šola rebirthinga organizirala usposabljanje rebirtherjev v Yu. Šolanje je trajalo dve leti (nekaj dni si delal z njimi, potem si dobil načrt priprav in vaj, ki si jih delal sam, potem si spet nekaj dni delal z njimi, ipd. Pri nas pa poznam precej rebirtherjev, ki so rebirthing začeli izvajati takoj, ko so bili sami dvakrat-trikrat pri kom na rebirthingu in videli, kako približno to zgleda.

Da ne govorim o aktualnem stanju v radiesteziji …

tadej pretner2010-04-14 13:44:39

Lepo je če deliš