Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#9254
tadej pretner
Moderator

Irina wrote:


Richard Geber, dr. medicine v svoji knjigi Vibrational Medicine predstavi Tiller-Einsteinov model pozitivnega in negativnega prostora in časa

Ena od teoretičnih načel kvantne mehanike pravi, da sile dejansko postanejo močnejše z razdaljo. Delo z nekom, ki ni fizično navzoč ob vas, vam da priložnosti izkusiti ta pojav.

V glavnem imamo takšneli, kot sva midva, en problem – ne beremo kvantne fizike v izvorni obliki, ampak poljudne interpretacije različnih avtorjev. Tale Geber je dr. medicine in previ, da so sile (skalarni valovi?) z razdaljo večje. Ker sem na ta podatek naletel že v temi reconnection, me je seveda zanimal, zato sem šel to preverjati. In našel sem podatek, da “se moč skalarnih valov z razdaljo praktično ne spremeni.” Nesmiselno bi bilo sedaj iskati avtorja in ta citat le zato, da bi te skušal v nekaj prepričati. Poskusiva raje razmišljati.
-Praviš, da ima folk občutek večje energije, če zavzameš neko razdaljo. Če bi energija objektivno naračala po tej logiki, bi moralo nekoga, ki bi mu delala terapijo na razdalji recimo 100 km, dobesedno scvreti od prevelike energije. Očitno gre torej za nekaj drugega, ne za skokovit porast energije glede na razdaljo.
Po mojem za fokus, ampak težko komentiram, saj ne vem, kje imate fokus pri reconnectionu. Pri equilibriumu je fokus v notranjosti človeka. Če je pri reconnectionu na človeku, gre verjetno za to, da s tem, ko se od človeka umakneš, pride cel v fokus tvojega delovanja in morda je zato občutek energijskih pretokov večji.

Lepo je če deliš