Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#8333
tadej pretner
Moderator

klemen11 wrote:

Tale Kp faktor mi ne gre iz glave, zato sem malo raziskoval in prevedel en članek o vplivu geomagnetne aktivnosti na človeka. Vse raziskave kažejo na negativne vplive na zdravje človeka, kadar je GMA povečana. Zdaj pa vprašanje Tadeju – od kod podatki, da povečan Kp faktor vpliva na bolj učinkovito delovanje ‘kvantnih’ tehnik? Ali lahko navedeš vire?


Seveda. Vir je Lynne McTaggart (avtorica razvpite knjige Polje), tale informacija pa je iz knjige, ki “Polju” na nek način sledi – Eksperiment namjere (stran 296, kjer govori o tempiranju namere. Tu eksplicitno pravi: “Dokazi navode na zaključak, da namjera (tj. psihokineza) najbolje djeluje pri pojačanoj geomagnetskoj aktivnosti.”
(imam hrvaško verzijo, iz katere je citat).
Vse skupaj ima logiko. V temi o skalarnih valovih sem omenil, kako jih je Tesla produciral tako, da je ustvaril tako, da je skozi dve tuljavi “poslal” izmenični tok v nasprotnih smereh. Skalarni valovi namreč nastajajo paralelno z magnetnim poljem, vendar pod pogojem, da tokokrog ni zaključen – čim je zaključen, kar se pravzaprav v odnosu generator-porabnik zgodi vedno, pa se izničijo. In pri naravnem magnetizmu zaključene “zanke” ni, zato pomeni povečanje ravni magnetnega polja, povečano prisotnost skalarnih valov.

Lepo je če deliš