Reply To: dobre novice

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast dobre novice Reply To: dobre novice

#26494
Anonimnež
Nedejavno

se dogaja akcija naprejWink


Otpor Obamine administracije

Nedavno mi je kolega fizičar dr. Davor Pavuna proslijedio mejl jednog istraživača koji je bio zaintrigiran glasinama o prijetnjama smrću upućenim iranskom nuklearnom inženjeru Mehranu Tavakoliju Kesheu, zbog njegovih ideja i patenata za koje tvrdi da će omogućiti revoluciju u energetici, transportu i medicini. U mejlu sam dobio i link za skidanje (preko torrenta) izvornih Kesheovih dokumenata u kojima se opisuju te ideje i patenti. Iz mejla sam saznao da ih je Keshe stavio na Internet kako bi bili dostupni najširoj javnosti, kako bi spriječio da budu zatajeni i kako bi odgovorio na prijetnje likvidacijom.

Kasnije sam saznao da se radilo o sadržaju Kesheovog USB-sticka sa spomenutim bilješkama i tehničkom dokumentacijom koji je stavljen na internet 19. ožujka ove godine. Tajvanski ogranak Kesheove zaklade potvrdio je da se radi o sadržaju koji je preko iranske vlade bio poslan, još 2012., na adrese 50-ak svjetskih vlada. Uz pomoć spomenutog Davorovog prijatelja uspio sam dobiti sadržaj (preko 1GB tekstova slika i video zapisa) spomenutog USB-sticka, a u ovom članku napravio sam kraći uvodni pregled nekih od ključnih Kesheovih patenata.

Prijetnje likvidacijom upućene Kesheu, o kojima je on ove godine svjedočio, postaju jasne u svjetlu njegove izjave od prije dvije godine: ‘Važna obavijest – Predsjedničkim dekretom koji je zakonski stupio na snagu, od strane predsjednika Obame, ranije ovog tjedna [5. svibnja 2012.], korištenje od strane drugih vlada svemirskih tehnologija koje je razvila Keshe zaklada i druge slične [tehnologije] sada je postalo kriminalni prekršaj. To znači da od ovog tjedna nadalje znanstvenici više ne mogu objaviti njihovu tehnologiju javnosti ili bilo kojoj vladi osim ako je ona iskoristiva u ratu i korisna za nacije Zapade koje su proizvođači oružja. Mi ne prihvaćamo takvu kastraciju znanosti i tražimo od Vlade Sjedinjenih Američkih Država da pojasni taj dekret iz Bijele kuće. Je li to zakon za ušutkavanje Keshe zaklade i drugih istraživačkih organizacija, ili može li Amerika vršiti pritisak tako da se samo njezina tehnologija može prihvatiti širom svijeta? [Amerika kao velika monopolistička globalna korporacija; op. autora] Taj predsjednički dekret je protiv međunarodne znanstvene slobode za razvoj, istraživanje i dijeljenje informacija i to je naredba za ušutkavanje znanstvenih organizacija poput naše. Molim informirajte vaš tisak. M. T. Keshe’

celoten članek
Lepo je če deliš