dobre novice

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast dobre novice

Prikaz 1 prispevka (od skupno 59)
 • Avtor
  Prispevki
 • #15357
  Ceres
  Participant

  http://we-are-lucky.com/

  Predlagam novo temo Dobre novice….v poplavi samih slabih. Ampak so tudi dobre novice na tem svetu.

  Zgornji link je stran nekoga, ne ve se koga, ki je prisel ali prisla do vsote denarja in se je odlocil porabiti ga tako, da vsak dan podari nekomu 1000 dolarjev, pod pogojem, da se ga porabi za nekaj dobrega. Zgodbe so pripete. Innprosum, ne iskat dlake v jajcu.

  Nekaj casa sem nacrtno iskala dobre novice….in jih je veliko, samo malo jih je treba najti. Obstaja tudi nekaj internetnih strani, kjer zbirajo dobre novice in nekaj je prav zanimivih, vcasih ganljivih, predvsem nas pa spomni na neke lastnosti, ki so tudi cloveske.

  Lepo je če deliš
  #15358
  Ceres
  Participant

  http://www.buzzfeed.com/expresident/pictures-that-will-restore-your-faith-in-humanity?s=mobile

  Se tole, fotografije, ki vracajo vero v clovestvo.

  Lepo je če deliš
  #15469
  Ceres
  Participant
  #15470
  Ceres
  Participant

  http://make-everything-ok.com/

  Lepo je če deliš
  #15472
  strelka
  Participant

  Big smile

  Lepo je če deliš
  #16153
  Anonimnež
  Nedejavno

  Fundacija “Keshe Foundation” (Ninove Belgija) je v začetku letošnjega junija najavila, da bo pričela s prvo fazo javnih predstavitev vesoljske tehnologije, predvsem lastno razvitih gravitacijskih in magnetnih sistemov (Magrav). Podatke bodo posredovali znanstvenikom po vsem svetu z namenom, da se ti sistemi lahko podvajajo, pričnejo proizvajati in tako tudi zaščitijo pred njihovim zakritjem pred javno uporabo. Fundacija trdi, da bo razkrita tehnologija omogočila potovanje npr. iz Irana v New York v samo 10-ih minutah, prav tako pa bo zagotovila brezplačno energijo vsem prebivalcem Zemlje.

  Naslednji korak po omenjene razkritju vesoljske tehnologije in omenjene tehnologije proizvodnje energije, pa bo odprava pomanjkanja vode in hrane po celem svetu s pomočjo njihove plazma tehnologije. (Nič ne kaže na to, da bi bila Keshe fundacija kakorkoli povezana z načrti Galaktične Federacije Svetlobe in njihovimi načrti tehnologije za brezplačno energijo in sistemi za replikacijo hrane.)

  Na predstavitev so povabljeni vsi veleposlaniki v Belgiji, vključno seveda s slovenskim.

  Prevod povabila:


  Globalno povabilo miru in predstavitev tehnologije

  Skladno s sestankom fundacije Keshe z veleposlaniki, povabljenimi v Bruselj dne 21.4.2012, sedaj vabimo narode, da preko svojih veleposlaništev in njihovih državnih vodij sodelujejo na srečanju dne 6.septembra 2012 v Centru fundacije Keshe v mestu Ninove v Belgiji (ali na željo posameznega naroda tudi kjerkoli drugje).

  Na našo prvo prestavitev tehnologije dne 21.4.2012 smo povabili predstavnike vseh dežel. Nekateri veleposlaniki so se vabilu odzvali, drugi pa so vabilo prezrli oz. zadnji trenutek odpovedali svojo prisotnost.

  S tem drugim povabilom nedvoumno in neposredno vabimo voditelje vašega naroda, da imenujejo posameznike, ki v imenu vašega naroda nato lahko sodelujejo na prihajajočem srečanju Fundacije Keshe dne 6.septembra 2012.

  Razlogi za to povabilo in srečanje so sledeči:

  21.septembra 2012 bo Keshe Fundacija razkrila prvo fazo vesoljske tehnologije ter lastno razvite gravitacijske in magnetne sisteme (Magrav). Razkritje bo sočasno z namenom, da se razkrita tehnologija lahko začne proizvajati in kopirati.Od tega trenutka dalje mednarodne meje ne bodo imele več pravega pomena. Dejstvo je, da bo po prvi namestitvi oz. javni uporabi letalnega sistema, trajanje potovanja med npr. Teheranom in New Yorkom trajalo največ 10 minut. Nov sistem potovanja bo omogočil posamezniku, da bo opravil enako dolgo potovanje v enakem času z zanemarljivimi stroški. Plovilo ni mogoče slediti z obstoječo radarsko tehnologijo.

  2. Kriza z viri energije bo odpravljena praktično v trenutku. Ko bo tehnologija operativna, bodo obstoječe strukture, ki
  nadzorujejo dobavo energentov ostale praznih rok.

  3. Kmalu po javni predstavitvi naše vesoljske tehnologije in tehnologije pridobivanja energije bo razrešeno tudi
  pomanjkanje vode.

  Kako smo to dosegli?
  V zadnjih šestih letih smo s pomočjo mednarodnega patentnega sistema uspeli zagotoviti, da bodo vse države in vodilni znanstveniki po svetu v posest prejeli svojo kopijo naših patentov. (Preverite lahko strežnike Evropskega patentnega urada in mednarodne patentne strežnike za število prenosov omenjenih patentov)

  Zaščitili smo se pred kakršnokoli blokado razkritja omenjene tehnologije, ne glede ali bi naj šlo to za blokado s strani posameznikov ali interesnih skupin. Kopije patentov za proizvodnjo energije, zdravstvene sisteme in vesoljsko potovanje so dostavljeni po celem svetu. Na takšen način smo obšli zastarele metode distribucije informacij in zagotovili pretok informacij. Na takšen način imajo vse države po svetu enako možnost sodelovanja in preverjanja ali je razvita tehnologija varna za uporabo.

  Osrednji namen je, da je naša tehnologija na voljo brezplačno vsem vladam po svetu, v korist vseh prebivalcev na Zemlji. S pomočjo naših sistemov ima vsak narod dostop do vse potrebne energije, vode in hrane. Prav tako pa imajo vsi dostop tudi do novih in praktično brezplačnih načinov zdravstvene oskrbe in transporta.

  Skladno s Statutom fundacije Keshe, je tako fundacija kot tudi vsa tehnologija v lasti vseh prebivalcev na Zemlji. Patenti so last vsakega posameznika na svetu in si jih ne more lastiti nihče, ne posameznik ne vlada. To hkrati tudi pomeni, da vsi prihodki, pridobljeni na takšen način pripadajo narodom, ki jih ustvarjajo.

  Objavili bomo popoln spisek vseh povabljenih držav na srečanje dne 6.9.2012 ter tudi elektronske naslove tistih, ki so prejeli povabilo. Tako bo neposredno odvisno od vaše vlade, kdo bo v vašem imenu prisostvoval na srečanju.

  Med tem, ko ste prejeli to sporočilo, je bilo Povabilo objavljeno tudi na naših spletni straneh (Forum) tako, da so vaši državljani lahko seznanjeni s ponudbo, ki vam je bila dostavljena. Vaša stvar je, ali boste svoj odziv javno objavili. Mi bomo zbrali imena pooblaščenih oseb in vašemu uradu javili, kje in kako bo srečanje potekalo.

  Po tem sestanku bo dne 21.septembra 2012 predstavitev, ki bo prvi korak Keshe izobraževalnega programa. Na takšen način bo ljudem po svetu položeno znanje neposredno v njihove roke. Ko bodo enkrat nove tehnologije in njihove prednosti splošno znane, bodo vodje vseh narodov po svetu morali odločiti, kako naj zdaj to znanje uporabijo za višje dobro vseh.

  Na tisti točki bodo na voljo dve izbiri: ali vsi skupaj sodelujemo in spremenimo življenja vseh na svetu na bolje skozi zastavljeno uporabo, ali pa bodo napredni narodi soočeni s poplavo desetin tisočev priseljencev.

  Tehnologijo smo vašim predstavnikom pripravljeni demonstrirati kjerkoli. Osnovni motiv je, da bodo dobro razumeli implikacije ter spremembe, ki jo bo tehnologija prinesla.

  Od sedaj dalje lahko končno zagotovimo, da noben otrok niti odrasli ne bo več umrl od žeje ali lakote ter tudi, da nobena država ne bo več napadla druge. Potencialna uporaba omenjene tehnologije v vojaške namene je namreč tako uničevalna, da je potrebno zgolj sprejeti dejstvo, da je bitka za vire preživetja stvar preteklosti.

  Nič ni bilo narobe, da ste v preteklosti ščitili svoje nacionalne interese. Vendar pa je danes, kot vodje manjših delov Zemlje, vaša dolžnost, da uvidite, da viri so na voljo in da so s pomočjo naše tehnologije pokrite osnovne potrebe po energiji, vodi, hrani in zdravstveni oskrbi.

  V fundaciji Keshe nam ni mar ne za barvo, narodnost, religijo ali politični nazor. Naš klic je namenjen vsem vladam, da imenujejo svojo ekipo znanstvenikov, pridejo in si pogledajo tehnologijo iz prve roke. Šele nato se lahko odločijo za ali proti njeni uporabi. Če poziva ne boste upoštevali, vaš narod kmalu ne bo imel druge izbire kot da sledi drugim narodom, kjer so se odločili za razvoj omenjene tehnologije.

  Pozivamo vas in vaš narod, da se čim prej vključite v proces sodelovanja po vsem svetu. Ko bodo omenjeni sistemi enkrat funkcionalni, bodo meje, ki danes ločujejo narode, postale brezpredmetne.

  Vzpostavili smo prizorišče za spremembe in v naslednjih mesecih se bomo po njem sprehodili. V bližnji prihodnosti bodo ljudje dojeli, da smo tukaj zato, da služimo drug drugemu in ne zato, da nam drugi služijo. Vsi viri bodo namreč sočasno na voljo vsem, v enakem obsegu.

  M T Keshe
  Ustanovitelj in direktor Fundacije Keshe

  Načrti bodo svetu predstavljeni 21.septembra 2012.

  Lepo je če deliš
  #16233
  Ceres
  Participant

  V Palestinskem mestu imajo petnajstletno zupanjo.

  http://www.rtvslo.si/svet/palestinsko-mesto-dobilo-15-letno-zupanjo/289925

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 59)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.