Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Dober karmični diagnostik v Slo Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

#26099
snowcat :)
Participant

Programi so način razmišljanja, to so vedenski vzorci. Torej človek se nauči teh vzorcev in jih uporablja.
V sedanjem življenju se mu ponavljajo isti konflikti (nesreče, …) in te rešuje sprosti. Fora vzorcev je da na sebe vežejo energijo. Kadar to energijo sprostiš, se zadeva ne ponavlja več. Nekateri pa dobijo ,,idejo,, v poteku procesa o vzroku ,,od kod,,

Zmeraj je ,,kritična,, zadeva v teh razlagah – novorojenčki. Zakaj in kako, saj on ona se je šele rodil…. Svet je energija. Vse se premika vibrira pulsira in preteka….povsod je gibanje energije. Telo ima fizičen program po katerem naj bi se razvijalo, če pa pride do zastoja (mama ima miselni vzorec, da ni vredna tega ali unga, se boji, se ne mara, strah, pomanjkanje hrane, …..) pride do posledic ne samo fizičnih (dedna oboljenja), ampak tudi miselnih (vzorci). Ok, jaz osebno še zmeraj nisem vzela za svoje ,,dušni dogovor ali to da duša vnaprej se odloča….,, Nekako se mi ne zdi to pomembno, prav zaradi tega, da ćlovek živi ZDAJ in TUKAJ.

Osebno podpiram pristop ZDAJ in TUKAJ. Moja karta glede tvojih sorodnikov, Strelka, je, da ,,jim ne pripada, da si ne zaslužijo,, in potem pač ustvarjajo na nezavednem nivoju situacije, ki to potrjujejo. Pač jim gre skozi prste kot pesek…..

snowcat

Lepo je če deliš