Dober karmični diagnostik v Slo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Dober karmični diagnostik v Slo

 • Avtor
  Prispevki
 • #24588
  Sabina
  Participant

  Pozdravljeni vsi skupaj,

  pozna kdo od vas nekoga, ki se že dalj časa ukvarja s karmično diagnostiko in je zares dober v tem? Razen Marjana Ogorevca seveda….
  Lepo je če deliš
  #24614
  snowcat :)
  Participant

  Sabina wrote: Pozdravljeni vsi skupaj,

  pozna kdo od vas nekoga, ki se že dalj časa ukvarja s karmično diagnostiko in je zares dober v tem? Razen Marjana Ogorevca seveda…. 

  Kaj razumeš pod besedo KARMA ??
  Prav mogoče je, da ne rabiš lih karmično diagnostiko.
  lp
  snowcat

  Lepo je če deliš
  #24615
  ozelot
  Participant

  Keti a ji nebi kar odgovorila na vprašanje raje? Mene fulkrat zmoti ko hočem točno specifično nekaj vedet pa sem v trenutku zasut z vsemi možnimi razlagami ki mi sam mešajo štrene. Greš v štacuno kupit kruh a ker je prodajalka mal nevsakdanja ti hoče prodat moko, kvas, sol, olje in še kruhomat. Dej ji kruh če ga hoče.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #24616
  snowcat :)
  Participant

  ozelot wrote: Keti a ji nebi kar odgovorila na vprašanje raje? Mene fulkrat zmoti ko hočem točno specifično nekaj vedet pa sem v trenutku zasut z vsemi možnimi razlagami ki mi sam mešajo štrene. Greš v štacuno kupit kruh a ker je prodajalka mal nevsakdanja ti hoče prodat moko, kvas, sol, olje in še kruhomat. Dej ji kruh če ga hoče.

  Ne dam.
  Zato ker ne poznam.
  Ampak prav možno je, da ne rabi karmično diagnostiko, ampak kaj drugega.
  Bo že sama se odločila ali odgovori ali ne.

  Seveda pa lahko pogleda na internet in dobi cel seznam ljudi, ki izvajajo karmično diagnostiko v stilu ali na podlagi šole Marjana Ogorevca.

  Že to, da išče na ta način, namiguje, da išče SIGURNOST/zanesljivost……v karmični diagnostiki ??

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #24618
  strelka
  Participant

  jaz pogledam kdaj na tale forum ..kot slepi obiskovalec …

  pa kakšen filmček pogledam…oddajo ..
  je link karmična diagnostika
  kaj več pa ne vem …
  Lepo je če deliš
  #24619
  tadej pretner
  Moderator

  Sabina wrote: Pozdravljeni vsi skupaj,

  pozna kdo od vas nekoga, ki se že dalj časa ukvarja s karmično diagnostiko in je zares dober v tem? Razen Marjana Ogorevca seveda….

  Predvidevam da veš, da je KD neekzaktna metoda – če greš k trem različnim karmičnim diagnostikom ti bodo garant postregli s tremi različnimi videnji. V bistvu je pomembno le, da čim bolj zadanejo videnje, vezano na čustveni problem, ki ga imaš. Če imaš potem karmičnega diagnostika, ki ti je neko videnje serviral za dovolj veliko avtoriteto, te lahko potegne v polje, v katerem lahko velik del te energije sprostiš. Če pa si brala nekatere druge teme na tem forumu pa si verjetno prišla tudi do tega, da sproščanje ujete čustvene energije ni dovolj in če se ustaviš na tem, je velika verjetnost, da se situacija kmalu vrne na staro.

  Če si se že odločila za karmično diagnostiko, je verjetno najboljše, da se obrneš na Jano Janiszewsko – v poplavi kvazi vidcev je ena redkih svetlih izjem, poleg tega pa šteka omejenost KD in jo kombinira tudi z drugimi metodami.

  Lepo je če deliš
  #24663
  Sabina
  Participant
  Čer,

  se opravičujem, da malce pozno odgovarjam, na mail namreč nisem dobila obvestil o novih sporočilih…

  Ja, prav si ugotovil Snowcat, pravzaprav iščem sigurnost :) Hvala…—->
  Evo, mogoče je to še eden izmed mojih problemov, kajti nič v življenju ni sigurno…
  Baje, da je to tudi na nek način ‘napad na vesolje’…mislim, da sem to prebrala v eni od Ogorevčevih knjig…. Govorim o potrebi po sigurnosti, po pričakovanjih, usmerjanju življenja in tako ne-prepustitvi…

  Bla sem pr eni karmični diagnostičarki (predlagal mi jo je sam Ogorevc!), pričakovala kar veliko, dobila malo (pomoje) in bila seveda razočarana… In plačala čist too much preveč za moje pojme… Očitno sem rabla to izkušnjo…
  Sem pa tut že pršla sama do tega, da se eni ljudje znajo zelo dobro reklamirat, a to še ne pomeni da so v resnici dobri…( pa tut če napišejo 6 knjig… pa vodijo predavanja pa šole-karikiram), je pa tut res, da je za nekoga lahko nekdo dober, za drugega pač ne….

  Ampak karmična dg sama po sebi se mi pa zdi res fajn zadeva… To, da se lahko pogleda nekomu neposredno v polje in takoj vidi, katere težave ima, kaj nosi iz prejšnjih življenj…. mislim, to se sliši res ful fajn… skoraj neverjetno…. In hitro lahko ugotoviš, kje so težave…
  Zato bi bla res srečna, če bi našla enga dobrga diagnostika…. Se zavedam, da bo vedno zraven človeški faktor- objektivnost ni možna…. A še vedno, ziher obstaja nekdo, ki je ‘kompetenten’….

  Tadej, hvala za predlog :)

  Ma kdo od forumašev mogoče kako izkušnjo s KD in bi jo podelil? :)

  Tadej, tegale tvojga stavka ne razumem čist:
  ‘Če imaš potem karmičnega diagnostika, ki ti je neko videnje serviral za dovolj veliko avtoriteto, te lahko potegne v polje, v katerem lahko velik del te energije sprostiš. ‘
  oz. na kakšen način konkretno poteka to sproščanje energije?
  (ko sem bla na kd, sva šle čez nek proces kao-pač dihala sem mal ša mižala, ona je pa govorila ‘osvobajam se tega in tega’, ampak js se po tem nisem čist nč drgač počutla, rekla je sicer, da reakcija traja par dni, pol je pa bolš in da svet vidiš potlej z drugačnimi očmi…yeah right)

  Mogoče bi blo v ta namen bolš izvest HOLOTROPNO dihanje, če kdo kaj ve o tem….

  Predstavljam si, da ko neko čustveno travmo, blokado oz ujeto energijo sprocesiraš, predihaš, sprostiš, da se pol bolš počutiš ane… kot da je nekaj padlo s tebe, da si lažji…

  In še tole me zanima Tadej:
  ‘Če pa si brala nekatere druge teme na tem forumu pa si verjetno prišla tudi do tega, da sproščanje ujete čustvene energije ni dovolj in če se ustaviš na tem, je velika verjetnost, da se situacija kmalu vrne na staro.’

  –> Kako se lahko nekaj ponovi, če se je osvobodilo, razrešilo?
  Kaj je še potrebno storiti, če osvobajanje ni dovolj?

  (P.S. Super je tale forum…. super Tadej, da si vzameš čas in odgovarjaš na mnogo vprašanj… in iz odgovorov se vidi, da odgovoriš iz sebe, izkušenj, znanja… to je res dragoceno Smile)

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.