Reply To: dermatitis

#26949
ana11
Član

tole s prekuhavanjem urina je menda precej težko izpeljat, ker menda zelo smrdi, smrdi cela hiša.

svež urin se lahko uporablja tudi direktno na koži, nekateri ga uporabljajo kot tonik za obraz ali pa za masažo lasišča

sicer se pije srednji curek svežega urina zjutraj na tešče, načeloma 1 dcl urina, veliko ljudi začne z majhnimi dozami in nato povečujejo. (dokler ne premagajo odpora). Pije se lastni urin, če iz zdravstvenih razlogov ne moreš piti lastnega, lahko od druge osebe, vendar mora biti enakega spola (zaradi različnih hormonov). Potrebno je piti po majhnih požirkih. Pomembno je, da se v času terapije z urinom ne je slane in začinjene hrane. Tudi zdravil se takrat ne sme jemati, ker lahko predoziraš učinkovine. Terapija z urinom se imenuje tudi amaroli, veliko lahko najdeš na to temo na internetu, tudi izkušnje ljudi, ki so to prakticirali.

urinoterapija zahteva precej discipline pri hrani, zato bi bilo mogoče lažje, da najprej preizkusiš kakšno manj ekstremno metodo.
Sicer pa je koža organ, ki je tesno povezana s pljuči. Ponavadi so tvorbe na koži znak, da nek organ za izločanje ne deluje dovolj dobro, torej se strupi ne morejo izločiti npr. skozi ledvica, ali pljuča, pa se potem čez kožo … Lahko gre tudi za hormonske zadeve … zelo dobro se da take stvari pozdraviti z ayurvedskim pristopom, ampak te mora pogledat kakšen zares izkušen terapevt, ki zna s pulzno diagnostiko preveriti, kje je resičen vzrok za težave.
Lepo je če deliš