Reply To: dermatitis

#24492
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: No fino. Jemanje pasiflore (tablet ki jih dobiš v Braziliji) in pekoče hrane kot so feferoni ali poper ne gre skupaj. Pasiflora je neučinkovita če to kombiniraš. Lahko pa ješ ingver, česen, hren,.. Jest sem sicer nor na pekoče in mam tudi svoj vrt s temi paprikami a kaj ko imam pasiflore še za enih 9 mesecev.

Vem pa da imam tako težave z pljuči kot debelim črevesjem. Imam okoli 70% dihanje ker mi dihalne mišice zaradi poškodbe ne delajo kar se pa tiče črevesja in vseh odvajal ki jih uporabljam pa tudi ni čudno da je tako kot je od zlate žile do zaprtosti…sam to je spet posledica poškodbe.

Skratka jeba bi se temu reklo. Z mislimi sem pa res kar velik okol ja.

Lej Ozzie, kako je pri tebi – ta tableta, ona tableta, ta pripomoček, oni terapevt, vnebovzeti mojstri, Abraham … V glavnem, naš sistem psiha-fizično telo-energijska telesa deluje na zanimiv način in če ga navadiš, da za funkcioniranje ves čas dobiva nekaj od zunaj, preprosto ne aktivira samoozdravitvenih sposobnosti, psihično pa te ta pristop zadržuje v identiteti žrtve, saj si ves čas odvisen od zunanjih činiteljev.

Glede na to, da je evidentno, da ti tovrstni načini ne prinašajo napredka, je skrajni čas, da kaj spremeniš. Recimo to, da poskusiš določene spremembe ustvariti sam, brez zunanjih pripomočkov, ljudi, terapevtov, kanalizatorjev, entitet, kravjega perja …
Predlagam ti naslednje:
Moja knjiga Integrirana osebnost je izšla pred enim mesecem in v vaši knjižnici jo verjetno že imajo. Sposodi si jo. V njej boš našel natančna navodila, kako zavestno ustvariti torzijsko polje in kako ga usmerjati na način, da okrepiš določene organe, sklope. Pri tejle težavi s kožo bi šlo to takole:

– Aktiviraš torzijsko polje, v prvi fazi pa bi torej skušal z njim okrepiti delo pljuč in debelega črevesja.

Krepitev pljuč:
– če imaš pljuča dovolj vlažna, jih krepiš s torzijskim poljem, ki ga usmerjaš z mudro zraka.
– če imaš suha, ga usmerjaš z mudro zraka in vode.

Kar pa se tiče delovanja debelega črevesja, se moraš seveda povezati z energijo Zemlje. Pri tem ne boš krepil le črevesja, ampak vse sisteme – to energijo telo preprosto rabi, da deluje tako “kot je treba”. Ustvari torej torzijsko polje in ga usmerjaj z mudro zemlje ali kakšno od variant te mudre (za boljše pretoke lahko v mudri aktiviraš tudi element zrak ipd.).

Za ohranjanje praznine in dobrih energijskih pretokov uporabiš mudro, pri kateri zapreš element zrak, aktiviraš pa eter.

Ko/če pa boš s tem “početjem” začel in prideš do kakšne dileme, sem pa vedno na voljo za morebitna vprašanja. Če vse skupaj ne bo dalo nobenih rezultatov in ti to početje ne bo všeč, sem pripravljen za teden dni postati stopnica in vsi forumaši bodo smeli hoditi po meniEmbarrassed

Lepo je če deliš