Reply To: Čiščenje ledvic

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Čiščenje ledvic Reply To: Čiščenje ledvic

#10694
tadej pretner
Moderator

ozelot wrote:

-in to je vzrok za to blažjo obliko zastrupitve ali vnetja ledvic in sečil.Torej sem odkril vzrok in se potem tudi uspešno samo ozdravil.

Vzrok za tvoje težave je slab imunski sistem ki je pogojen predvsem z tvojim pogledom na življenje. Tvoj pogled na življenje pa vsebuje precej strahu.

Jest sem včasih ko sem bil korajžen lahko pil vodo iz vsake luže..celo azijsko pa mi nikoli ni prišlo na pamet da bi zbolel in tudi nisem. Kar glava sprejme telo naredi in če tvoja glava sprejme bolezen telo zboli.

Najhuje rata takrat ko človek čigar življenje temelji na strahu začne brati zdravstvene knjige. Naenkrat zboli za vsemi omenjenimi simptomi.

Tole je prevzaprav v žlahti s temo, ki si jo odprl v “duhovni rasti” , ki se nanaša na preventivo. Popolnoma se seveda strinjam, da je na odnos do nečesa ključen pri tem, kako bo ta stvar na nas delovala. Primer: bolj ali manj redno kadim od leta 1978, ko pa sem bil lani jeseni na bioresonanci, je le ta pokazala, da so moja pljuča zdrava. Zakaj? Ne obremenjujem se z napisi na cigaretnih škatlicah in s cigaretami ne skušam “kontrolirati stresa”, pač pa v kajenju uživam. In če upotevamo e to, da sem fizično kar precej aktiven, je to to.

Lepo je če deliš