Čiščenje ledvic

 • Avtor
  Prispevki
 • #10674
  horus
  Participant

  Večina ljudi se sploh ne zaveda,kako pomemben notranji organ so ledvica,saj nam služijo kot nek filter in imajo funkcijo prečiščevanja vsega,kar sami zaužijemo in omogočajo izločanje strupenih-za telo nevarnih snovi,ki bi nam v nasprotnem primeru,če ne bi bile zdrave in bi bilo njihovo delovanje kakorkoli moteno-bi lahko to nepravilno delovanje naših ledvic lahko ogrožalo naše zdravje.Sami lahko veliko pripomoremo k t.i. čiščenju naših ledvic in sicer bi morali nekajkrat na leto izvesti terapijo z zeliščnimi čaji,ki naj traja do 12 dni,tudi če menimo,in tudi,če zdravniški izvidi kažejo-da so v redu,in sicer preventivno.Jaz recimo uporabljam pri razstrupljanju svojega telesa-pri ledvicah terapijo z zeliščnim čajem,ki je mešanica :meta,rman,preslica in kopriva-1 čajna žlička vsakega zelišča-na cca 7dcl vode-ko voda zavre,pustim stati 5min teh zelišč in nato odcedim čaj,ki se naj hladi 1/2 ure,nakar ga vsega spijem naenkrat-po požirkih in to 2x / dan,zjutraj in zvečer.Seveda pa je ta terapijo zelo priporočljiva vsem,ki imate težave z delovanjem ledvic in s sečili na splošno.Imel sem namreč izkušnjo z lažjo zastrupitvijo ( bakteriološko ali pa s s kovinami ) in sem zadevo rešil na ta način,saj sem opazil motnje pri izločanju seča ( barva seča in pa vnetje blažje oblike ).Do takih vnosov strupenih snovi lahko pride-pri občutljivejših ljudeh-že,če pojemo sadje,ki je bilo poškropljeno s fitofarmacevtskimi sredstvi-in če jih naše ledvice ne izločijo,se lahko ti strupi dalj časa ( več let ) kopičijo v telesu,nakar,ko je presežena kritična točka-lahko zbolimo za raznoraznimi boleznimi in mi niti približno ne bomo mogli ugotoviti vzroka-in če ne odstranimo le-tega v prihodnje,je vsakršno zdravljenje-pa naj bo to s strani uradne medicine ali pa alternativne-povsem neuspešno.

  Lepo je če deliš
  #10675
  ozelot
  Participant

  Lepo si to opisal…moram pa reči da ne obstaja čaj s katerim bi očistili svojo prepričanje da smo umazani oz zapacani.

  Ko začneš razmišljat o zapacanosti posameznih organov se hitro znajdeš v nekem začaranem krogu in nikoli ni konca umazanosti telesa. bereš, piješ čaje in vedno znova najdeš kaj boljšega,…in še vedno neveš al si zapackan ali ne.

  Za čiščenje celic je sok, za čiščenje ledvic ki se zapackajo od čiščenja celic je pa voda. Amen.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #10679
  strelka
  Participant

  fajn mešanica …horus.
  Tud sam preslica ja fjna ….ker fino odvaja vodo iz telesa ….
  pa zlata rozga ….to npr. če je vnet mehur ….sploh …se naredi kar taka obloga….in če peče voda zaradi vnetja …se hitro pozdravi.

  se pa z obema strinjam …pa še nekaj …čim manj pit alkohola , pa jest rdečega mesa ….Big smile.

  zdaj če ledvica ok delujejo …če pa ne …pa tud veliko pit ni priporočljivo.

  Lepo je če deliš
  #10681
  horus
  Participant

  No,pa bom natančno opisal zadevo.Oni dan sem ravno pobiral ful zrele hruške sorte tepka,ki jih je letos drevo nenormalno dosti obrodilo-za žganjekuho-in sem jih nekaj od teh,ki so padle v hudournik ob meji parcele,pojedel,žal pa sem pri tem pozabil,da se odpadna meteorska voda,ki teče v njem,zbira s celotnega brega goric nad njim in pri tem pobira vso “špricarijio” vinskih trt tam zgoraj-in to je vzrok za to blažjo obliko zastrupitve ali vnetja ledvic in sečil.Torej sem odkril vzrok in se potem tudi uspešno samo ozdravil.Obstajajo pa tudi ADITIVI( če morda kdo še ni slišal za njih ),ki so sestavni del prav vsakega izdelka na policah naših trgovin,ki bremenijo delovanje naših ledvic in posledično,če se ne odstranijo iz telesa-zastrupljajo naše telo.Glede vode pa bi omenil,da ni vsaka voda-dobra voda,najboljša je izvirska sveža v naravi in nikakor ne “uplasteničena”,pa naj piše karkoli že na plastenki.Je že boljša ustekleničena,čeprav ni najbolj sveža.Torej,tudi s pitjem vode,ki ni primerna,se lahko zastruplja naše telo-in se ne čistijo ledvice,kot to zagovarjajo nekateri-da ne bom omenil,kdo so ti “študirani” ljudje.Ko pa bo prišel zame težko pričakovani dan in se bo za vedno prenehalo “špricanje” vinske trte na bližnjih goticah,bom takoj za mašo dal-čeprav nisem veren katoličan-in se vseeno zahvalil njihovemu Bogu,da me je uslišal.

  Lepo je če deliš
  #10682
  ozelot
  Participant

  horus wrote: -in to je vzrok za to blažjo obliko zastrupitve ali vnetja ledvic in sečil.Torej sem odkril vzrok in se potem tudi uspešno samo ozdravil.

  Vzrok za tvoje težave je slab imunski sistem ki je pogojen predvsem z tvojim pogledom na življenje. Tvoj pogled na življenje pa vsebuje precej strahu.

  Jest sem včasih ko sem bil korajžen lahko pil vodo iz vsake luže..celo azijsko pa mi nikoli ni prišlo na pamet da bi zbolel in tudi nisem. Kar glava sprejme telo naredi in če tvoja glava sprejme bolezen telo zboli.

  Najhuje rata takrat ko človek čigar življenje temelji na strahu začne brati zdravstvene knjige. Naenkrat zboli za vsemi omenjenimi simptomi.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #10684
  strelka
  Participant

  eni pa pravijo da je najboljša voda destilirana voda …že en grški “študiran za tiste čase” človek za tiste čase – filozof in zdravnik je tako trdili …deževnica…Big smile
  nikakor ni priporočal izvirske vode…Big smile.

  No zame je destilirana voda za v likalnike pa akumulatorje pa tako naprej …samo bojda se taka voda kupi v lekarni en evro liter za razstruplanje telesa…

  Če voda teče iz pipe …naj bi bila neoporečna za zdravje …

  Lepo je če deliš
  #10686
  ozelot
  Participant

  strelka wrote: …naj bi bila neoporečna za zdravje …

  povdarek je na NAJ BI BILA LOL

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.