Reply To: Bolečina v hrbtu

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Bolečina v hrbtu Reply To: Bolečina v hrbtu

#11866
tadej pretner
Moderator

Torej, da povzamem:
Pred cca 6 ali celo sedmimi leti me je brez vidnega vzroka začelo močno boleti za desno lopatico. Fotografiranje aure ni pokazalo ničesar, na tej bolečini pa sem polomil zobe tako jaz, kot še nekaj drugih zdravilcev, ki sem jih prosil za pomoč – nič nismo mogli narediti. Čez cca 2 meseca je bolečina tako kot je prišla, tudi odšla. Paralelno z jemanjem MMSja pa se je spet pojavila.

Ozelot, tvoja zadeva je videti podobna, kot pri meni, le da je na drugi strani. Ti jo sicer povezuješ z zaležanostjo, jaz pa sicer ne, ampak definitivno obstaja neka energijska povezava med to bolečino in pretokom energije v vratu. Malce se poigraj – sprosti se, se zavej bolečine in začni krožiti z glavo malo v levo, malo v desno. Predvidevam, da boš začutil energijsko interakcijo za lopatico. Predvidevam tudi, da se je boš najlažje in najbolj elegantno rešil s kakšno Bowenovo masažo, ali kaj podobnega, čeprav to ni edina pot – jaz sem se tega lotil povsem drugače.

S čim povezujem nastanek te bolečine pri sebi?
V obdobju preden je nastala, sem naredil nekaj ključnih sprememb v življenju, vse skupaj pa je bilo povezano s stresom, V tem stresu sem sicer funkcioniral dobro in vse izpeljal, kot je bilo treba, ampak čim situacije intenzivno kontroliraš, je slabši energijski pretok v telesu. Prišlo je do efekta, ki ga poznajo v vojnah – ko pozornost umakneš od zunanjih stvari in jo preusmeri nase, se bolj zaveš bolečine, ki te pogostokrat zlomi (čim so recimo nehali granatirati Sarajevo, se je število “normalnih” smrti v mestu povečalo).
Morda ima kdo drug drugačne izkušnje, ampak pri sebi sem opazil, da ko odstraniš vzrok nekega recimo meridianskega problema pretoka energije, kanal energije ne prevaja v popolnosti, čeprav vzroka problema ni več (zato sem ti svetoval Bowenovo terapijo). Sam na takšnih ali podobnih terapijah nisem nikoli bil, zato morda problem na tej ravni ni bil povsem saniran, ponovno pa ga je aktiviral očitno MMS. V tem kontekstu bi rad rekel, da se glede MMSja pogovarjate bolj kot ne o tem, kaj se dogaja na ravni telesa (kemijske reakcije …), prav nič pa o energijski ravni. In tudi na tej ravni je bila meni stvar precej sumljiva, saj sem zaznaval neke spremembe, ki jih je težko povezovati z golim čiščenjem, a kot sem že v temi MMS povedal, o tem ne mislim več razpravljati.

V glavnem, sedaj se malo igram in preizkušam neke metode na sebi. Najprej sem z eno energijsko metodo spravil bolečino na 30 %, potem pa sem vse skupaj pustil, ker me je zanimalo, ali bo splahnela ali se vrnila. Vrnila se je. In včeraj sem se recimo igral tako, da sem se spravil v položaj, v katerem me je najbolj bolelo in sem jo neprizadeto opazoval – rezultat: intenzivnost precej manjša, a spremenjena lokacija (sedaj je epicenter pod pazduho). V glavnem, zadeve se mi tokrat sploh ne zdi problem sanirati, vendar se ta hip še malo igram.

P.S. Prima je napisala, da obstaja povezava z jetri. Ni nemogoče, da je iz jeter, kot posledica vnosa kapljic, priel nek “impulz”, ki je bil sprožilec vsega tega, vem pa ne. Kot sem rekel, mislim, da z jetri sicer nimam problemov.

Lepo je če deliš