Bolečina v hrbtu

 • Avtor
  Prispevki
 • #11842
  ozelot
  Participant

  Premaknjeno iz teme MMS

  Tadej tale tvoja bolečina še mene zanima. Nekega dne sem se zbudil in imel kao zaležan vrat. Mislil sem da bo bolečina spustila ćez dan pa ni. Celo stopnjevala se je in se razširila na levo ramo, levo lopatico in celo levo roko. Par mesecev je bila tako intenzivna da ponoči nisem nikakor mogel najt pozicije za roko. Včasih sem jo moral ovit z odejo tako da je bila roka dobesedno pokonci v zrak. To traja cca 2 al 3 leta. Zdej nevem al sem se na bolečino že toliko navadil al me je pojenjala. Se mi je pa nekako preselila tako da jo stalno čutim v levem komolcu in levi lopatici in roko najraje držim pokrčeno tako da je dlan na trebuhu. Opažam da se mi potencira sorazmerno z nekimi drugimi zunanjimi pritiski (če to sploh obstaja)ki jih doživljam sam ne morem ugotovit koliko je to res. Podobne simptome kot jih imam opisuje Dr. Škrjančeva ko govori o bolečini v rami ki jo imajo včasih vozičkarji zaradi preobremenjevanja sklepov potem ko ne morejo vstajat na noge. Skratka jest bi rad nekje eno trajno rešitev najdu.

  tadej pretner2011-11-14 16:04:55

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #11866
  tadej pretner
  Moderator

  Torej, da povzamem:
  Pred cca 6 ali celo sedmimi leti me je brez vidnega vzroka začelo močno boleti za desno lopatico. Fotografiranje aure ni pokazalo ničesar, na tej bolečini pa sem polomil zobe tako jaz, kot še nekaj drugih zdravilcev, ki sem jih prosil za pomoč – nič nismo mogli narediti. Čez cca 2 meseca je bolečina tako kot je prišla, tudi odšla. Paralelno z jemanjem MMSja pa se je spet pojavila.

  Ozelot, tvoja zadeva je videti podobna, kot pri meni, le da je na drugi strani. Ti jo sicer povezuješ z zaležanostjo, jaz pa sicer ne, ampak definitivno obstaja neka energijska povezava med to bolečino in pretokom energije v vratu. Malce se poigraj – sprosti se, se zavej bolečine in začni krožiti z glavo malo v levo, malo v desno. Predvidevam, da boš začutil energijsko interakcijo za lopatico. Predvidevam tudi, da se je boš najlažje in najbolj elegantno rešil s kakšno Bowenovo masažo, ali kaj podobnega, čeprav to ni edina pot – jaz sem se tega lotil povsem drugače.

  S čim povezujem nastanek te bolečine pri sebi?
  V obdobju preden je nastala, sem naredil nekaj ključnih sprememb v življenju, vse skupaj pa je bilo povezano s stresom, V tem stresu sem sicer funkcioniral dobro in vse izpeljal, kot je bilo treba, ampak čim situacije intenzivno kontroliraš, je slabši energijski pretok v telesu. Prišlo je do efekta, ki ga poznajo v vojnah – ko pozornost umakneš od zunanjih stvari in jo preusmeri nase, se bolj zaveš bolečine, ki te pogostokrat zlomi (čim so recimo nehali granatirati Sarajevo, se je število “normalnih” smrti v mestu povečalo).
  Morda ima kdo drug drugačne izkušnje, ampak pri sebi sem opazil, da ko odstraniš vzrok nekega recimo meridianskega problema pretoka energije, kanal energije ne prevaja v popolnosti, čeprav vzroka problema ni več (zato sem ti svetoval Bowenovo terapijo). Sam na takšnih ali podobnih terapijah nisem nikoli bil, zato morda problem na tej ravni ni bil povsem saniran, ponovno pa ga je aktiviral očitno MMS. V tem kontekstu bi rad rekel, da se glede MMSja pogovarjate bolj kot ne o tem, kaj se dogaja na ravni telesa (kemijske reakcije …), prav nič pa o energijski ravni. In tudi na tej ravni je bila meni stvar precej sumljiva, saj sem zaznaval neke spremembe, ki jih je težko povezovati z golim čiščenjem, a kot sem že v temi MMS povedal, o tem ne mislim več razpravljati.

  V glavnem, sedaj se malo igram in preizkušam neke metode na sebi. Najprej sem z eno energijsko metodo spravil bolečino na 30 %, potem pa sem vse skupaj pustil, ker me je zanimalo, ali bo splahnela ali se vrnila. Vrnila se je. In včeraj sem se recimo igral tako, da sem se spravil v položaj, v katerem me je najbolj bolelo in sem jo neprizadeto opazoval – rezultat: intenzivnost precej manjša, a spremenjena lokacija (sedaj je epicenter pod pazduho). V glavnem, zadeve se mi tokrat sploh ne zdi problem sanirati, vendar se ta hip še malo igram.

  P.S. Prima je napisala, da obstaja povezava z jetri. Ni nemogoče, da je iz jeter, kot posledica vnosa kapljic, priel nek “impulz”, ki je bil sprožilec vsega tega, vem pa ne. Kot sem rekel, mislim, da z jetri sicer nimam problemov.

  Lepo je če deliš
  #11869
  ozelot
  Participant

  Jest to bolečino nekako povezujem s stresom. Sicer ne morem točno ugotovit kaj jo pospešuje…ampak grem ta teden na en poseg in sicer odstranjevanje kamnov iz mehurja pa se mi zdi da je bolečina kar povezana s skrbmi okrog tega dogodka. Vem tudi da vsako upiranje toku življenja povzroča bolečino. Mogoče nočem sprejet nečesa al kaj vem. Poseg se mi zdi nekak ne nujen skratka jest bi to drugače zrihtal. Sicer Marjan in Zoran nista ugotovila nekih podzavestnih vzorcev okrog tega. Mi je pa Zoran rekel naj si čistim jetra kar sem tudi naredu. Imel sem tudi več terapij akupunkture pa ni nič pomagalo. Pa pol leta bioenergetika po Dumančiču 4x tedensko in ni nekih sprememb.

  Sicer ni za zanemarit podatek da mam zlomljen vrat in da me ta trenutek ne boli popolnoma nič.
  ozelot2011-11-14 19:49:53

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #11870
  glas
  Participant

  ozelot wrote: Jest to bolečino nekako povezujem s stresom. Sicer ne
  morem točno ugotovit kaj jo pospešuje…ampak grem ta teden na en poseg
  in sicer odstranjevanje kamnov iz mehurja pa se mi zdi da je bolečina
  kar povezana s skrbmi okrog tega dogodka. Vem tudi da vsako upiranje
  toku življenja povzroča bolečino. Mogoče nočem sprejet nečesa al kaj
  vem. Poseg se mi zdi nekak ne nujen skratka jest bi to drugače zrihtal.
  Sicer Marjan in Zoran nista ugotovila nekih podzavestnih vzorcev okrog
  tega. Mi je pa Zoran rekel naj si čistim jetra kar sem tudi naredu. Imel
  sem tudi več terapij akupunkture pa ni nič pomagalo. Pa pol leta
  bioenergetika po Dumančiču 4x tedensko in ni nekih sprememb.

  Sicer ni za zanemarit podatek da mam zlomljen vrat in da me ta trenutek ne boli popolnoma nič.

  Vglavnem Ozelot tu gori si omenil stres kar je vsekakor dejstvo.. Ko
  sem jaz reševal probleme z vratom (zadeva iz otroštva, oziroma prejšnja
  življenja..), in rameni, sem najprej potreboval vso otroštvo, da sem
  energijo potegnil v hrbet in se začel držati pokončno! Nato pa sem se pred 5-imi leti odločil, da zadevi pridem do dna in do konca odpravim! Začel
  se opazovati kdaj in kako pride do bolečine – zavestnost! Opazil sem
  da imam zelo veliko podzavestnih vzgibov, da napenjam hrbet in ga držim v
  krču, nato sem to pucal in ustvarjal harmonično držo.. Malo sem si s
  kiropraktiko pomagal priti do mehkosti ali da sem sproti sproščal, če se
  je kje zakrčlo pod vplivom okoliščim, ki jih nisem uspel
  sharmonizirat..

  Nato sem prišel do ene točke, kjer sem fizično porihtal(rabil par let)
  in me je pot premaknila na delo na psihi, in fora je bila, da ko sem spustil v telo nestrpnost, me v isti sekundi je zapeklo v vratu in
  obeh rama, brez da bi karkoli uspel zakrčit! Ni šlo več sploh za fizični odziv, ampak za direktni
  energetski odziv! In to sem pucal spet kaki dve leti, do
  nule.. No kasneje se je zadeva bolj ko ne odpravila, le tu in tam se
  je vrnila, kot točka neke preobrazbe, predvsem sem dobival velike
  naloge, da delam za dvig lastne življenske energije, kar je pač naloga
  hrbtenice..

  Pa kiropraktik, mi je rekel, da če se bolečina prenaša v ramo ali drevenenje prstov, da je to vedno izvor iz v VRATU..

  tadej pretner wrote: V tem kontekstu bi rad rekel, da se glede MMSja pogovarjate bolj kot ne o tem, kaj se dogaja na ravni telesa (kemijske reakcije …), prav nič pa o energijski ravni. In tudi na tej ravni je bila meni stvar precej sumljiva, saj sem zaznaval neke spremembe, ki jih je težko povezovati z golim čiščenjem, a kot sem že v temi MMS povedal, o tem ne mislim več razpravljati.

  Tadej RAVNO TO sem danes doživljal in se mi je pojavil nek veliki KLIK (šus od zgoraj), da morav svojo izkušnjo opisat in predvsem tudi vse v povezavi z energetskim doživljanje itd, pa druge primere še, ki jih poznam osebno! Samo bom rabil par dni, da to skupaj spravim, ker nisem pri času preveč.. ker morem reprizo dveh let svojega življenja skupaj spravit..
  Tega nisem prej naredil, ker se mi ni zdelo smiselno, ker je bil MMS le en delček poti, na eni tej zelo čudni poti..

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #11874
  ozelot
  Participant

  Jest sem pri sebi preizkušal metodo ki jo izvaja Adam Dreamhealer in sicer tako da si obolelo mesto vizualizira v ognju. Ima pa še druge metode. To mi je še kar pomagalo.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.