Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Bioresonanca in izkušnje z njo Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

#5707
tadej pretner
Moderator

Shiva, men se zdi, da je posebna vrednost bioresonance ravno diagnostika. Pri meni recimo je bila z bioresonanco odkrita ena finta, ki je postavila na glavo izvide krvi klasičnega medicinskega laboratorija. In imaš možnost, da si “ogledaš” energijsko stanje/zdravje vseh svojih organov. Na glavi imaš slušalke, na ekranu pa se kažejo posamezni organi, na njih pa območja, kjer delujejo harmonično, hiperaktivna območja, hipoaktivna območja, s črnimi znaki pa so označena območja, kjer je prišlo do sprememb v tkivu (vključno z rakavimi). Bil sem recimo prijetno presenečen nad izvidom mojih pljuč. Kljub temu, da kadim že 30 let, v mojih pljučih prevladujejo območja s harmoničnimi oznakami delovanja.
Pa še nekaj je zelo pomembno, v zvezi z diagnostiko. Včasih smo na določeno hrano alergični, pa tega sploh ne vemo. Lahko maš recimo neko hrano celo rad, a se v resnici telo proti njej bori, ti pa izgubljaš energijo. Pri meni je recimo tak slučaj s kavo – ful mi kao paše, a se določeni procesi v telesu nanjo odzivajo alergično.

V glavnem – priporočam. Se mi zdi fajn, da bi šel vsakdo enkrat na tri leta na bioresonanco.

Kar se tiče naprav, katera je boljša in katera slabša, pa seveda nimam pojma. Če se ne motim, sicer velja mnenje, da so bioresonanco kot metodo pogruntali Nemci, ampak paralelno so jo razvijali tudi Rusi v sklopu vesoljskih programov, oziroma za ugotavljanje natančnega zdravstvenega stanja astronavtov.

Lepo je če deliš