Bioresonanca in izkušnje z njo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Bioresonanca in izkušnje z njo

 • Avtor
  Prispevki
 • #5660
  Shiva
  Član

  A ima mogoče kdo kakšne osebne izkušnje z bioresonanco?

  Lepo je če deliš
  #5661
  tadej pretner
  Moderator

  Shiva wrote: A ima mogoče kdo kakšne osebne izkušnje z bioresonanco?

  Bil sem na bioresonanci. Kaj konkretno te zanima?

  Lepo je če deliš
  #5662
  Shiva
  Član

  tadej pretner wrote:

  A ima mogoče kdo kakšne osebne izkušnje z bioresonanco?

  Bil sem na bioresonanci. Kaj konkretno te zanima?

  Najprej me zanima, če je učinkovita? Potem me zanima, ali se terapija naredi za celo telo ali za posamezno težavo? Ali lahko naredijo terapijo mali otroci? Ali se naredi s tem aparatom tudi diagnostika? Koliko terapij se naredi? Ali so kakšne razlike med samimi aparati? In morda kakšen predlog, kje delajo kvaliteto. Pa tudi kakšna čist osebna izkušnja bi prav prišla.
  Lepo je če deliš
  #5678
  Cica
  Član

  Najprej me zanima, če je učinkovita?
  Je učinkovita, če ob terapijah upoštevaš tudi navodila terapevta, kot so razne diete in druge spremembe v načinu življenja.

  Potem me zanima, ali se terapija
  naredi za celo telo ali za posamezno težavo?
  Odvisno od težave. Lahko je terapija za posamezni organ, bolezen in tudi sistemske težave.

  Ali lahko naredijo terapijo
  mali otroci?
  Da, npr. za razne alergije…

  Ali se naredi s tem aparatom tudi diagnostika?
  Da.

  Koliko
  terapij se naredi?
  Odvisno od težave

  Pa tudi kakšna čist osebna
  izkušnja bi prav prišla.
  Jaz sem imela probleme z mlečno plesnijo v črevesju in cepivom, ki se je “uskladiščilo” v jetrih in oviralo delovanje imunskega sistema. Po pol leta bolj ali manj stroge diete in terapijah se je oboje sčistilo iz telesa.
  Meni se zdi učinkovita tale bioresonanca.

  Lepo je če deliš
  #5681
  Shiva
  Član

  Hvala Cica. Mogoče kakšna priporočila.

  Lepo je če deliš
  #5707
  tadej pretner
  Moderator

  Shiva, men se zdi, da je posebna vrednost bioresonance ravno diagnostika. Pri meni recimo je bila z bioresonanco odkrita ena finta, ki je postavila na glavo izvide krvi klasičnega medicinskega laboratorija. In imaš možnost, da si “ogledaš” energijsko stanje/zdravje vseh svojih organov. Na glavi imaš slušalke, na ekranu pa se kažejo posamezni organi, na njih pa območja, kjer delujejo harmonično, hiperaktivna območja, hipoaktivna območja, s črnimi znaki pa so označena območja, kjer je prišlo do sprememb v tkivu (vključno z rakavimi). Bil sem recimo prijetno presenečen nad izvidom mojih pljuč. Kljub temu, da kadim že 30 let, v mojih pljučih prevladujejo območja s harmoničnimi oznakami delovanja.
  Pa še nekaj je zelo pomembno, v zvezi z diagnostiko. Včasih smo na določeno hrano alergični, pa tega sploh ne vemo. Lahko maš recimo neko hrano celo rad, a se v resnici telo proti njej bori, ti pa izgubljaš energijo. Pri meni je recimo tak slučaj s kavo – ful mi kao paše, a se določeni procesi v telesu nanjo odzivajo alergično.

  V glavnem – priporočam. Se mi zdi fajn, da bi šel vsakdo enkrat na tri leta na bioresonanco.

  Kar se tiče naprav, katera je boljša in katera slabša, pa seveda nimam pojma. Če se ne motim, sicer velja mnenje, da so bioresonanco kot metodo pogruntali Nemci, ampak paralelno so jo razvijali tudi Rusi v sklopu vesoljskih programov, oziroma za ugotavljanje natančnega zdravstvenega stanja astronavtov.

  Lepo je če deliš
  #5719
  Amedea
  Član

  Tadej,

  ma si ti bil na računalniški diagnostiki ali na bioresonanci? Ker to sta dve različni stvari.

  ………………………………….

  Bioresonanca je namreč nekaj drugega in tudi diagnostika tam poteka drugače. O bioresonanci in kako v resnici deluje, je zanimivo napisal Marjan še na starem forumu.

  Pred časom me je mikalo, da bi začela svoje znanje homeopatije v bistvu kombinirati z bioresonanco oz. recimo aparatom Bicom, ki je bolj poznan. Glede na dobljene informacije sem se odločila, da to ni zame.

  Zanimalo me je namreč, če kdo ve, kako te vrste aparatov oz. terapij na tej bazi delujejo oz. vplivajo na fizično telo, kot materijo in kakšne so posledice? Kako delovanje aparata dejansko vpliva na telo, kako frekvence skupek toksinov razbijejo in razpršijo po telesu (in simptomi izginejo) – toksini se posledično najdejo na nepravih (oddaljenih) mestih v telesu in preden jih telo spet zbere skupaj, mine seveda čas in toksini se lahko obesijo na kakšen organ in tam povzročijo še hujše težave – ampak, ker medtem lahko mine več časa (tudi let), težav ne povežemo več s to terapijo…itd.) Torej: ko se stvar vrne, imamo lahko to srečo, da se toksini spet skušajo prebiti na prosto skozi kožo (npr. v obliki alergij, ekcemov..) ali pa slabše: toksini se naložijo v enem ali več notranjih organov in tam delajo škodo, ki je vidna šele na daljši rok.

  Ta metoda je kot diagnostika koristna v primeru, če je človek pripravljen spremeniti svoj način življenja, prehrane, gibanja, predvsem pa razmišljanja, naravnave, delovanja…..:itd, drugače je to samo simptomatsko zdravljenje.

  ………………………………………………

  O računalniški diagnostiki pa je pisal tudi Kajumov in imamo tudi osebno izkušnjo, ker smo se te metode poslužili za našega otroka. Tukaj je link do njegovega članka:

  Meni se bi zdela zadnja metoda bolj realna, če mi “diagnostiku” prej NE bi povedali, kakšne težave ima naš otrok – da bi torej aparat resnično sam od sebe zaznal, kje so težave in neravnovesja, tako pa je kritične točke našel tam, kjer smo tudi sami vedeli, da verjetno obstajajo. Ampak ker s tistim končnim izvidom ne moreš k klasičnemu zdravniku, kaj šele sam predlagati nadaljnjih preiskav, nam vse skupaj ni nič pomagalo.

  Če ima kdo drug z obema metodama drugačne izkušnje…. ja fajn, no.

  Lp, Mojca
  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.