Odgovori na: Nova Doba

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nova Doba Odgovori na: Nova Doba

#62585
glas
Participant

Dolgovi in strah pred kaznijo – je bil in bo eden od najmočnejših gonil človeške družbe. To je tisto zakaj človek vstane iz postelje in se premika, opravlja, …..

Je bil ja..  In je tako dolgo, dokler je strah večji od notranjega pozitivnega poriva osebe..  Ko prerasteš okvire, v katere je zaprta preostala civilizacija, to nate ne deluje več “motivacijsko” ampak te demotivira..  Strah je potreben za navezane/zvezane ljudi ali ljudi, ki imajo omejen dostop do lastne moči..   In ko vidiš tudi skozi iluzije/programe, ki so osnova te neke družbe in so ti tudi sprogramirali ljudi, da so tako ubogljivi/prestrašeni/ustrežljivi, si sam raje ustvarjaš svoj sistem bivanja izven teh mrtvih in destruktivnih sistemov in imaš bolj malo stika z njimi..

Če pa ti kakršnikoli sistemi lahko tudi koristjo, lahko vstopaš, uporabiš kakšne dobrine iz njih ali navezuješ stike z komerkoli, če tega ne rabiš, potem lahko tudi le ostajaš izven njih in si jim nedotakljiv..   Včasih obstaja tudi kak namen, da se prepletejo (destruktivna nihala) s tabo le zato, da jih s svojim stališčem zrušiš..  Ampak sam tega ne iščem, ker mi ni potrebno, če pa kdo vseeno s tem namenom poišče mene, pa tudi to vlogo lahko izpolnim..

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”