Odgovori na: Seth

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Seth Odgovori na: Seth

#62527
glas
Participant

Iz tega sledi, da materija kot delujoča sila nikakor ne more obstajati. Vse, kar označujemo in imamo za materialno, predstavlja torej preprosto zrcaljenje najrazličnejših prepričanj o življenju. To zrcaljenje se našim petim čutom prikazuje kot materialna resničnost. Prosim, da to, kar je bilo pravkar povedano, posebej natančno premislite! Povedano namreč dobesedno pomete s celotnim dosedanjim načinom vašega mišljenja. Tako je pravil Kojc že zelo dolho nazaj. Naš kvantni fizik.

Ja duhovnjaki v raznih stoletjih in tisočletjih so že vse to govorili..  Ampak ker naše zadnje civilizacije kot kolektiv ne vodijo (le) duhovna odkritja, ampak jo bolj kot ne zaznamujejo le tehnična, znanstvena in podobna odkritja/dokazi, bo ta družba pač čakala, dokler znanost ne najde vsega kar se v duhovnosti ve že od stvarjenja naprej..

Torej na kolektivni ravni se čaka in približuje k poenotenju znanosti in duhovnosti..  ko bosta oba tabora, ki sta si včasih stala drug drugemu na koncu drugega pola, ko bosta oba pola naenkrat govorila isto in bo smešno, da sta si kadarkoli sploh nasprotovala.

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”