Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62433
glas
Participant

Če jest kaj vem potem ves zunanji svet izhaja iz človeka iz njegovih perspektiv, zavesti, čustev, pogojevanja,..vse izhaja iz njegovega sistema podzavestnih in zavednih prepričanj. Mislim da bomo enkrat celo razumeli da ne živimo v svetu ampak je svet v nas to pomeni da vse kar se dogaja navzven je zrcalo sebe.

To je vbistvu že dokazano;  ljudje, ki so po Kogijsko vstopili v sveti prostor srca, so znotraj videli isto nebo, zvezde, svet in kozmos, kot ga imamo “odzunaj”..  Svet odzunaj je vbistvu le preslikava tega notranjega sveta..  zato ta svet odzunaj samostojno ne obstaja, je le zrcalna preslikava iz našega prostora enosti navzven..

Ko razumeš kdo si ti in “kdo ali kaj” je svet, se z svojim lastnim odsevom (kar je zuznanji svet) ne boriš več, borba z mlini na veter je namreč utrujajoča, pa še jalovo delo..  :-)

Dokler pa ne razumeš zakaj svet deluje tako kot deluje, je to zato, ker nisi še vstopil v točko, od koder si vse to ustvaril (pravkar ustvarjaš). Astrologija, če že obstaja, lahko pomeni tudi to, da si si to kozmično preslikavo samega sebe in svojih spremenljivih razpoloženj ter svojih vzgibov in muh v različnih obdobjih, da si si vse to zapisal tudi v ves pojavni svet okrog sebe in da zaradi tega, tudi preko teh zapisov lahko spoznaš, kako je vse del tebe..  ali podaljšek tebe.

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”