Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62429
ozelot
Participant

Ja no glede tistega kar sem napisal sem prepričan če že vprašaš. To pa zato ker naprimer če dam čisto banalen primer vedro vode pomeni nekomu življenje drugemu pa priliko da si ga zlije na glavo in posname za na fejsbuk. To je dokaz da pomen stvarem dajemo sami. Vedro vode je samo po sebi le vedro vode.

Kar se tiče odkritja Cziževskeka se povsem strinjam da je med konstelacijami planetov in dogodki na zemlji mogoče z določene perspektive najti povezavo. Včasih bolj včasih manj. Ni pa nujno da je pogojenost med temi stvarmi usmerjena v tem sosledju planeti, sončne bakle, magnetno polje,..mogoče je vse to istočasno kot bi nekdo rekel naključje čeprav v naključja niti približno ne verjamem saj je vedno za vsako situacijo potreben vzrok. Če bi postavitev planetov vplivala na dogodke potem bi bilo morda bolj logično da bi prišlo do zamika saj se nič ne manifestira v trenutku. Recimo da bi današnja postavitev planetov vplivala na jutrišnje dogodke ali pa dogodke v naslednjem tednu ne pa istočasno. Omenil sem opazovanje iz neke določene perspektive. Verjamem da so dosegljive tudi druge perspektive ki bi znale to dojemati na povsem drugačen način. Tuhtam lih te dni kako so morali dojemati svet naši predniki in kako jih skušajo razumeti naši zgodovinarji. To je cela jeba in je skoraj povsem nemogoče razumeti njihovo pamet saj so živeli v drugačni zavesti…že jezik je bil drugačen in posledično so že isto stvar opisovali in dojemali povsem drugače. Če jest kaj vem potem ves zunanji svet izhaja iz človeka iz njegovih perspektiv, zavesti, čustev, pogojevanja,..vse izhaja iz njegovega sistema podzavestnih in zavednih prepričanj. Mislim da bomo enkrat celo razumeli da ne živimo v svetu ampak je svet v nas to pomeni da vse kar se dogaja navzven je zrcalo sebe.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem