Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62304
tadej pretner
Moderator

In pa še nekaj: vedska astrologija pozna pojem Sade satija, ki predstavlja nekakšno sedem in pol letno obdobje “suhih krav”, ki ciklično nastopa v življenju človeka (mislim, da na vsakih 21-22 let), kar bi lahko sovpadalo s teorijo o fraktalnem času, vendar me zdaj v duhu tvojega zapisa zanima, kako se v to potem ujema ta pojav (Sade sati)? Ta naj bi nastopil v življenju človeka, ne glede na to, kdo ali kaj ga motivira, ali so to astraktorji, ki določajo usodo, ali pa življenje iz nepogojene realnosti. Ali se motim, pa pri slednjih do teh “kozmičnih” vplivov sploh ne pride in se ognejo tem vzorcem oz. vplivom?

Men se zdi stvar čist preprosta. Glavni kozmični zakon pravi, kakor spodaj, tako tudi zgoraj. V vesolju se itak vse dogaja v ritmih, v katerih določene komponente posameznega ritma ekspandirajo, druge pa na moči izgubljajo. Ritmi, ki jih zlahka opazimo okoli sebe so dan – noč, letni časi … Na ravni fizičnega telesa govorimo o fizičnem, čustvenem, intelektualnem in intuitivnem bioritmu. Če ima Sade sati lastnosti, kakršne si opisal, bi lahko šlo za nekakšen duhovni bioritem itak pa je vključen v fraktalno linijo usode posameznika. Ti kozmični vplivi/ritmi vplivajo na nas vedno, dokler smo v ciklih ponavljajočih inkarnacij, res pa je, da sta intenzivnost in determiniranost teh ritmov pri posameznikih različni.

Lepo je če deliš