Odgovori na: Sal Rachele

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Sal Rachele Odgovori na: Sal Rachele

#61792
glas
Participant

Sal Rachele i Utemeljitelji:

MEDICINSKA PREVARA

Nigde crni program nije toliko vidljiv kao u svetu lekova i medicine,posebno u istraživanju raka. Lekovi za rak postoje preko 100 godina,čak i pre nego što je rak postao ozbiljan problem. Očito je da naš moderni način života, stres, zagađenje, ishrana i sistemi verovanja doprinose raku (zajedno sa malim procentom genetskih uzroka).
Rak je prouzrokovan neravnotežom u različitm pod-sistemima fizičkog tela. To može biti ishrana prepuna kiselinama, koja dovodi do neuravnotežene pH vrednosti u telu. To mogu biti beskrajni aditivi u hrani; hemikalije koje telo ne prepoznaje i ne zna kako da ih obradi. To može biti izlaganje radijaciji i industrijskim hemikalijama. Međutim, najzačajniji uzrok raka je gušenje i potiskivanje emocija. U vreme pre nego što je rak postao epidemija, život je bio jednostavniji i postojalo je vreme za osećanje i preradu emocija. Sada je većina nas toliko zaposlena da jedva pronalazimo vreme za sebe (osim ako nemamo program meditacije ili joge ili sarađujemo sa terapeutom).
Da bi sprečili uzrok raka, moramo da izlečimo svoje emocije (i sisteme verovanja koji ih podstiču) i promenimo naš životni stil, da bi on bio u skladu sa prirodnim ritmovima tela.
Pored toga, postojali su lekovi za rak koji su u međuvremenu potisnuti, kao što su biljni preparati, elektromagnetski uređaji, režimi životnih stilova koji su uključivali integralnu sirovu organsku hranu i različite terapije namenjene otpuštanju potisnutih emocija. Nekoliko istraživača raka koji su imali efikasne tretmane isceljivanja su maltretirani ili u potpunosti suzbijani; u nekim slučajevima uz ponoćne racije u laboratoriji, hapšenja ili čak smrt. Smatra se protivzakonitim davanje medicinskog saveta koji se protivi “prihvaćenim” oblicima lečenja raka, uključujući radijaciju visoke toksičnosti i hemoterapiju.

Problemi sa vakcinama:

Kada je prvi put bilo uvedeno vakcinisanje, vakcine su bile pažljivo pripremljene i dobro istražene. Neke vakcine, kao ona za velike boginje i dečju paralizu, bile su zaslužne za iskorenjivanje tih bolesti. Nažalost, motiv profitiranja se uvukao i ozbiljno ugrozio sigurnost i efikasnost vakcina. Korišćenje konzervansa kao što su živa i aluminijum, koji su poznati prouzrokovanju velikih problema poput Alchajmerove bolesti i demencije, predstavlja u najboljem slučaju neodgovoran postupak, a u najgorem slučaju on doprinosi programu depopulacije.
Mnogi lekari nisu svesni bezbednosnih problema sa današnjim vakcinama, da ne pominjemo njihovu pogrešnu namenu. Ove godine
kompanije koje proizvode vakcine za grip najavile su da su one većim delom potpuno nedelotvorne. Mnogo ljudi je dobilo simptome gripa zbog korišćenja tih vakcina, a ti simptomi su zapravo gori od same te bolesti. Druge vakcine i preventivni lekovi, kao što je Gardisil, nikada nisu smeli da budu odobreni, pošto se jasno pokazalo da prouzrokuju smrt tinejđerki. Procenat štetnih posledica korišćenja vakcina se stalno povećava u poslednje dve-tri decenije. To je verovatno zbog višestrukog pristupa (višestruke vakcine u svakoj injekciji, koje se često sukobljavaju u organizmu), kao i zbog brojnih vakcina koje vladine agencije često zahtevaju pre upisa deteta u osnovnu školu. Roditelji koji se ne odluče za program vakcinisanja često bivaju ozbiljno kritikovani, a u nekim državama čak mogu da budu uhapšeni. Vakcine su, kao i većina lekova, vrlo profitabilne i svakom proizvođaču je korisno da predstavi novu vakcinu. To znači da beskrupulozne kompanije, i njihovi potplaćeni vladini službenici, mogu da izmisle bolest i zatim pronađu vakcinu za nju, ili bar da uliju veliki strah u opštu populaciju kako bi stekli podršku javnosti za određenu vakcinu. Iako je pažljivo pripremljena bez štetnih konzervansa, vakcina za grip koristi samo maloj deci i starijim građanima čije je zdravlje krhko. Zdravoj odraslo osobi ta vakcina ne treba. Ako prime vakcinu, njihova tela će proizvesti autoimuni odgovor, koji će ih sprečiti da dobiju to određeno svojstvo po drugi put (osim ako virus ne mutira, što je veoma moguće). Još jedna potpuno nepotrebna vakcina je vakcina za hepatitis-B za malu decu. Osim ako su roditelji deteta korisnici droga ili prostitutke, gotovo je nemoguće da se oni zaraze hepatitisom-B, pa čak i ako se zaraze, pravilnim merama opreza mogu da izbegnu da se ta bolest prenese na dete. Ta bolest se širi transfuzijom krvi ili putem polnog kontakta, a ne kroz normalan ljudski kontakt. Nekoliko osnovnih zahvata može osigurati da vaše dete nikada ne bude izloženo hepatitisu-B.

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”