Sal Rachele

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Sal Rachele

Prikaz 1 prispevka (od skupno 16)
 • Avtor
  Prispevki
 • #61362
  glas
  Participant

  Sal Rachele je duhovni učitelj, zdravilec, mistik, terapevt, jasnovidec, ki že več kot 40 let deluje v pomoč ljudem pri razvijanju njihovega pravega potenciala.

  Je avtor knjig: “Integracija Duše”, “Zemlja se Prebuja: Spremembe 2012 – 2030”, “Spreminjanje Zemlje in Onkraj: Sporočila Utemeljiteljev”, “Življenje na Robu, druga izdaja” in njegova najnovejša knjiga: “Prava Zgodovina Zemlje”, (knjige bodo na voljo za nakup tudi na delavnici, v angleškem originalu ali hrvaškem prevodu)

   

  Sal Rachele je že v 70-ih letih razvil lastne psihične in intuitivne sposobnosti in je prevzel metodo za nadzor uma Silva. Kasneje pa je razvil lastno edinstveno metodo z imenom “Alpha-Theta programiranje”, ki je namenjena za reprogramiranje nezavednega dela uma in odprtje kreativnega potenciala v človeku. Sal je izvajal program rebirthinga po sistemu Leonarda Orra, jogo dihanja, zavestno čiščenje, samohipnozo, ter mnoge druge tehnike,.. Kot avtor klasične glasbe je Sal že od nekdaj kombiniral vodene meditacije, z glasbo klavirja, posnel pa je tudi veliko avtorskih zgoščenk s svojo New Age glasbo.
  Sal je tudi so-ustanovitelj Sananda Šole Misterijev, in preko svojih duhovnih vodnikov Utemeljiteljev (iz 12.dimenzije čiste svetlobe), prevaja nepogrešljive informacije za vso človeštvo, v tem procesu tranzicije, kanalizira Lorda Sanando, Enoche, Venerijance, Arkturijance (iz večih ravni dimenzij), pravtako pa je v stiku s svojo komplementarko iz višjih dimenzij Leah. Vsako od teh bitij z njegovo pomočjo prenaša na Zemljo elementarne informacije za različna področja in tematike osebno/duhovnega razvoja človeka, razumevanja mehanizmov, ki kreirajo nas, realnost in vse kar imenujemo življenjska izkušnja.

   

  V sedanjem času Sal Rachele vodi delavnice po vsem svetu, na katerih se izvaja mnogo učinkovitih zdravilskih tehnik in tehnik ascendiranja, ki jih je razvijal skozi desetletja praktičnih izkušenj na področju zdravljenja in širjenja zavesti, s pomočjo svojih vodnikov. Najbolj znane tehnike: “Naam – Sveti Tok Zvoka”; “Zdravljenje 6-ih Ravni”; “Zdravljenje Lastne Časovne Linije”, s to tehniko Sal pomaga vstopiti v zgodnje otroštvo in v prejšnja življenja; “Integracija Duše”, preko te tehnike se lahko osvobodimo tujih vsadkov in nazaj pridobimo vse izgubljene delce lastnega sebe; “Proces Ascendiranja”, celostni postopek, s katerim pospešimo in se naravnamo nazaj, na lastni proces razsvetljenja v fizičnem telesu.

   

  “Smo multidimenzionalna bitja, ki trenutno doživljamo življenje na bujni tretji in četrti gostoti Zemlje. Naše sedanje stanje zavesti je rezultat mnogih dejavnikov, ki niso toliko pomembni, kot je to da smo pravkar na poti fizičnega razsvetljenja, kar je za večino od nas najbolj razburljivo obdobje, a hkrati tudi najtežje obdobje, ki se je kadarkoli dogajalo na Zemlji. To je naša božanska odločitev iz točke lastnega Višjega Jaza in mnoga bitja iz višjih dimenzij nam pri temu procesu pravkar pomagajo, da se razvijemo in dvignemo v višjo frekvenco Svetlobe. To je proces, ki ga lahko primerjamo z našim prvim (fizičnim) rojstvom. Rojstvom, ki je pomenilo vstop v svet dualnosti, sedaj pa to raven transcendiramo in transformiramo vse kar je potrebno na tej naši poti..
  Smo močna, ustvarjalna, duhovna bitja, ustvarjena po podobi našega Stvarnika. Čas je, da si to zapomnimo in da živimo s tem spoznanjem v vsakodnevnem življenju.”

   

  http://www.salrachele.com

   

   

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #61377
  glas
  Participant

  Sal Rachele je postal svetovno znan leta 2008, ko so se uresničile njegove napovedi o finančnem zlomu leta 2008 in nato tudi vse ostale, ki so sledile, predvsem je Sal bil eden redkih, ki je v zmedi med napovedi o prehodu 2012, podajal v tistem času najbolj uravnotežene in prizemljene informacije.  Njegovi nasveti in napovedi pa segajo mnogo dalje od datuma 2012 – 2017 – 2030.

  Kar prihaja je zapisal v svojih knjigah, kjer so zapisane informacije, ki so bile kanalizirane tudi s pomočjo njegovih duhovnih vodnikov “Ustanoviteljev”.

  Sal Rachele in nekateri linki na spletu:

  http://aljatasi.com/2012/11/21-12-2012-ne-povsem-obicajen-dan/

  http://ascension101.blogspot.si/2009/06/cosmic-cycles-founders.html

  http://www.eaglespiritministry.com/teaching/sr/sr4d.htm

   

  Sal Rachele je večino časa na poti po vsem svetu, kjer vodi svoje delavnice in opravlja osebna srečanja(seanse),

  za organizacijo Sal-ovega prihoda je potrebna vsaj šest mesečna predprijava, saj je toliko časa vnaprej že rezerviran.

  Trenutni razpored njegovih prihodnjih delavnic (z možnostjo osebnega srečanja) je:

  Vietnam, Marec (8-24) – 2016
  Hrvaška, April (7-30) – 2016
  Slovenija, April (12-19) – 2016
  Srbija, Maj (3-18) – 2016
  Romunija, Avgust (18-30) – 2016
  Nemčija, September (1-19) – 2016
  Moskva/Rusija, September (21-30) – 2016
  Bolgarija, Oktober – 2016
  ..
  .
  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
  #61601
  glas
  Participant

  Link in informacije o dogodku in obisku Sala v Sloveniji:  http://www.pozitivke.net/calendar/event.php?eid=20160302111305713

  – termini za <b>osebno srečanje</b>: med 12. in 19. aprilom

  v torek 12. aprila (ob18.30h), bo Sal Rachele gost v TV oddaji “Klepet ob Kavi” na TV3, podal bo osnovne informacije o trenutnih s<span class=”text_exposed_show”>premembah na Zemlji, oddaja bo v živo, lahko boste poklicali v oddajo in postavili svoje vprašanje, podelila se bo tudi ena prosta vstopnica za sobotno delavnico.

  VSE DELAVNICE IMAJO SIMULTANO PREVANJE V SLOVENŠČINO</span>

  <span class=”text_exposed_show”>
  petek 15.aprila (Kamnik,v dvorani nad Kavarno Veronika, 18h – 21h) – večerna mini delavnica, “Zemlja v spreminjanju”, Zemlja je sredi največje transformacije vseh časov. Večina to doživlja kot kaos in propad sistemov, ki jih poznajo od nekdaj.. Dogaja pa se hkrati nekaj čudovitega, kar ti je dostopno ko se dovolj odpreš, da nove frekvence lahko vstopijo in spremnijo tvoje življenje v čudež! Sal najprej preda osnovne informacije, da odpre pretok med njim in ostalimi, nato nadaljuje tako, da se poveže z “Ustanovitelji” (bitji iz 12.dimenzije), tak kanalizira informacije za dani trenutek, informacije pridejo vedno naravnane za ljudi, katerim so namenjene in ki so v prostoru.. Sledi tudi vodena meditacija za integracijo informacij in pomoč pri dvigu lastne frekvence na drugo raven bivanja.. Na koncu boste imeli čas tudi za vprašanja in odgovore! Petkov večerni dogodek Sal vedno nameni za širši krog ljudi, za prvi stik z njegovim delom in informacijami, namenjen je tudi ljudem, ki mogoče ne bodo mogli na sobotno celodnevno delavnico.

  sobota 16. april (Kamnik, v dvorani nad Kavarno Veronika, 10.00h – 18.00h) delavnica: “KAKO TRANSFORMIRATI SVOJE ŽIVLJENJE” Smo mogočna, kreativna, duhovna bitja, sposobna ustvarjanja neverjetnih stvari, a žal velika večina duš na Zemlji tega ne izkuša v vsakdanjem življenju. In Sal se bo na tej delavnici izrecno posvetili procesu, da v vsakdanjem življenju dosežemo resnično otipljive spremembe in da naše življenje postane odsev veličastnega duhovnega bitja, kar resnično smo. Seveda je brez globoke notranje spremembe, skoraj nemogoče narediti katerokoli na zunaj opazno spremembo. Ampak za realno prizemljitev tega ni dovolj le, da prisostvujemo na navdihujočih duhovnih dogodkih, delavnicah ali tedensko obiskujemo priznane terapevte. Vse to je seveda lahko v pomoč, še zdaleč pa ni dovolj, da bi zaživeli korenito transformacijo življenja na vseh nam pomembnih življenjskih področjih. Rojeni smo zato, da živimo Življenje v vsej svoji Moči, ne da le životarimo ali se le prebijamo skozi, ampak da rečemo Življenju Da! Življenje je posuto z Blagoslovi, ki jih prejemamo in delimo naprej. Na tej delavnici se ne bomo posvetili le zdravljenju najglobljih zakoreninjenih prepričanj, ki nas omejujejo, ampak se bomo posvetili tudi praktičnim načinom integracije nove zavesti in razsvetlitve/nja vseh pomembnih življenjskih področij; partnerskega, poslovnega, družinskega, zdravstvenega, skratka vseh področij, ki kličejo po spremembi na bolje. </span>

   

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #61653
  glas
  Participant

  zadnji posnet intervju z Sal Rachelom (iz Romunije), kjer se gre skozi veliko tematik (v angl. jeziku)

   

   

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #61792
  glas
  Participant

  Sal Rachele i Utemeljitelji:

  MEDICINSKA PREVARA

  Nigde crni program nije toliko vidljiv kao u svetu lekova i medicine,posebno u istraživanju raka. Lekovi za rak postoje preko 100 godina,čak i pre nego što je rak postao ozbiljan problem. Očito je da naš moderni način života, stres, zagađenje, ishrana i sistemi verovanja doprinose raku (zajedno sa malim procentom genetskih uzroka).
  Rak je prouzrokovan neravnotežom u različitm pod-sistemima fizičkog tela. To može biti ishrana prepuna kiselinama, koja dovodi do neuravnotežene pH vrednosti u telu. To mogu biti beskrajni aditivi u hrani; hemikalije koje telo ne prepoznaje i ne zna kako da ih obradi. To može biti izlaganje radijaciji i industrijskim hemikalijama. Međutim, najzačajniji uzrok raka je gušenje i potiskivanje emocija. U vreme pre nego što je rak postao epidemija, život je bio jednostavniji i postojalo je vreme za osećanje i preradu emocija. Sada je većina nas toliko zaposlena da jedva pronalazimo vreme za sebe (osim ako nemamo program meditacije ili joge ili sarađujemo sa terapeutom).
  Da bi sprečili uzrok raka, moramo da izlečimo svoje emocije (i sisteme verovanja koji ih podstiču) i promenimo naš životni stil, da bi on bio u skladu sa prirodnim ritmovima tela.
  Pored toga, postojali su lekovi za rak koji su u međuvremenu potisnuti, kao što su biljni preparati, elektromagnetski uređaji, režimi životnih stilova koji su uključivali integralnu sirovu organsku hranu i različite terapije namenjene otpuštanju potisnutih emocija. Nekoliko istraživača raka koji su imali efikasne tretmane isceljivanja su maltretirani ili u potpunosti suzbijani; u nekim slučajevima uz ponoćne racije u laboratoriji, hapšenja ili čak smrt. Smatra se protivzakonitim davanje medicinskog saveta koji se protivi “prihvaćenim” oblicima lečenja raka, uključujući radijaciju visoke toksičnosti i hemoterapiju.

  Problemi sa vakcinama:

  Kada je prvi put bilo uvedeno vakcinisanje, vakcine su bile pažljivo pripremljene i dobro istražene. Neke vakcine, kao ona za velike boginje i dečju paralizu, bile su zaslužne za iskorenjivanje tih bolesti. Nažalost, motiv profitiranja se uvukao i ozbiljno ugrozio sigurnost i efikasnost vakcina. Korišćenje konzervansa kao što su živa i aluminijum, koji su poznati prouzrokovanju velikih problema poput Alchajmerove bolesti i demencije, predstavlja u najboljem slučaju neodgovoran postupak, a u najgorem slučaju on doprinosi programu depopulacije.
  Mnogi lekari nisu svesni bezbednosnih problema sa današnjim vakcinama, da ne pominjemo njihovu pogrešnu namenu. Ove godine
  kompanije koje proizvode vakcine za grip najavile su da su one većim delom potpuno nedelotvorne. Mnogo ljudi je dobilo simptome gripa zbog korišćenja tih vakcina, a ti simptomi su zapravo gori od same te bolesti. Druge vakcine i preventivni lekovi, kao što je Gardisil, nikada nisu smeli da budu odobreni, pošto se jasno pokazalo da prouzrokuju smrt tinejđerki. Procenat štetnih posledica korišćenja vakcina se stalno povećava u poslednje dve-tri decenije. To je verovatno zbog višestrukog pristupa (višestruke vakcine u svakoj injekciji, koje se često sukobljavaju u organizmu), kao i zbog brojnih vakcina koje vladine agencije često zahtevaju pre upisa deteta u osnovnu školu. Roditelji koji se ne odluče za program vakcinisanja često bivaju ozbiljno kritikovani, a u nekim državama čak mogu da budu uhapšeni. Vakcine su, kao i većina lekova, vrlo profitabilne i svakom proizvođaču je korisno da predstavi novu vakcinu. To znači da beskrupulozne kompanije, i njihovi potplaćeni vladini službenici, mogu da izmisle bolest i zatim pronađu vakcinu za nju, ili bar da uliju veliki strah u opštu populaciju kako bi stekli podršku javnosti za određenu vakcinu. Iako je pažljivo pripremljena bez štetnih konzervansa, vakcina za grip koristi samo maloj deci i starijim građanima čije je zdravlje krhko. Zdravoj odraslo osobi ta vakcina ne treba. Ako prime vakcinu, njihova tela će proizvesti autoimuni odgovor, koji će ih sprečiti da dobiju to određeno svojstvo po drugi put (osim ako virus ne mutira, što je veoma moguće). Još jedna potpuno nepotrebna vakcina je vakcina za hepatitis-B za malu decu. Osim ako su roditelji deteta korisnici droga ili prostitutke, gotovo je nemoguće da se oni zaraze hepatitisom-B, pa čak i ako se zaraze, pravilnim merama opreza mogu da izbegnu da se ta bolest prenese na dete. Ta bolest se širi transfuzijom krvi ili putem polnog kontakta, a ne kroz normalan ljudski kontakt. Nekoliko osnovnih zahvata može osigurati da vaše dete nikada ne bude izloženo hepatitisu-B.

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #61794
  glas
  Participant

  Sal Rachele i Utemeljitelji – Seminar u Beogradu (Maj 2016)

  “Zemljine promene-dalja dešavanja”

  Pozdravljamo vas dragi kreatori mi smo Utemeljitelji. Izuzetno nam je drago da budemo večeras sa vama. Vidimo mnogo poznatih lica i neka nova, želimo vam svima dobrodošlicu. Beograd je lep grad, a kao i svaki grad ima svoje probleme, ali sve u svemu je lepo mesto za život. Sad posmatramo energiju ljudi u ovoj sobi kako bi znali šta tačno da vam kažemo. Mi telepatski možemo da vidimo šta neki od vas hoće da nas pitaju, tako da se ne začudite ako dobijete odgovore i pre nego što postavite pitanja. U jednom trenutku ćemo se zaustaviti da možete ipak da ih verbalno postavite. Hajde da počnemo tako što ćemo uraditi disanje tako da se centriramo. Neka vam stopala budu na tlu, neka vam kičma bude uspravna, dišite duboko.Kanal(Sal.R.) će vam dati detaljnu meditaciju kasnije tokom večeri. Ovo je samo da se uskladite ili naštelujete na svoje biće i da Vas pripremimo da odete dublje u večernju temu…..

  Hajde da razmotrimo nekoliko tamnih stvari koje su tamne sile isplanirale za sve vas.Setite se da ne treba da se primate na to već, da posmatrate ono u šta oni veruju. Oni planiraju da započnu treći svetski rat. Naša trenutna procena je, da su šanse da se desi treći svetski rat 60%. Pre nego što se uplašite i uznemirite zbog toga, hajde da kažemo da ako dođe do toga, taj rat će kratko trajati i verovatno će mali broj ljudi nestati u tom ratu. Vojnici iz mnogo zemalja će odbiti da se bore. Postoji izraz iz šezdesetih godina: “Šta bi se desilo ako bude rat, a niko se ne pojavi?”  Da li se sećate Ukrajine pre par godina, oni su hteli da započnu veliki rat, a više od pola vojnika je odbilo da se regrutuje i bori. Dosta njih su stavili u zatvor, a neki su pobegli u druge zemlje i nisu bili uhapšeni. Imali su puno problema zbog toga, jer nije imao ko da ratuje. Ovo može da se desi i sa trećim svetskim ratom. Šanse da do njega dođe su 60%, a šanse da taj rat zbriše čovečanstvo je 0%, jer postoje snage koje brinu o tome da se to ne desi. Vaš posao jeste da očistite sopstvene unutrašnje sukobe tako da nedate šanse da se to dogodi. A kada dođe do glavnih ljudi u Srbiji i kažu vam da morate da se mobilišete i idete u rat, mnogi od vas imaju ćerke i sinove tog doba, onda će doći vreme da popričate.
  Mi predviđamo da će više od pola vaših ljudi odbiti da učestvuje u tome. Vaš sused Hrvatska je član NATO I EU, a vi ste naklonjeni Rusiji, i imali ste rat pre sa Hrvatima, tako da postoje realne šanse da ponovo uđete u rat sa Hrvatskom. Ali ako dovoljan broj vas kaže: “Čekaj bre mi smo braća i sestre. Zajedno smo bili članovi jedne zemlje Jugoslavije” i jednostavno odbijete da se borite, onda oni nemaju toliko ljudi koji će vas naterati na rat. Ne u maloj zemlji kao što je ova, a definitivno ni u velikim zemljama kao što je Rusija i Amerika, gde takođe ljudi neće hteti da ratuju. Mi pominjemo ovo jer postoji ta verovatnoća, da se desi rat, ali bez obzira da li će ovo uticati na Srbiju direktno ili ne, postoje i druge stvari koje će uticati na Srbiju direktno. Oni od vas koji slede naša predviđanja već neko vreme, a znate da smo predvideli ekonomski i svetsi kolaps, koji će uticati na sve zemlje u svetu. Vaša zemlja (Srbija) je već navikla na teške periode na zemlji. Imate svoje bašte i gajite svoju hranu i ako se desi da banke ne rade neko vreme, vi ćete naći načina da preživite. Oni od vas koji žive u unutrašnjosti zemlje mogu da gaje hranu i da pomognu svojim rođacima u gradovima. Tako ćete pomoći jedni drugima i ako će biti nestašice. Vi možete da nađete načina, mada postoje i oni koji se nisu pripremili za ovo.
  Hajde da prođemo kroz detalje kako očekujemo da će doći do ekonomskog kolapsa. To je direktno povezano sa trećim svetskim ratom. Vi imate savez istočnih zemalja koji se naziva BRIKS. Postoji nekoliko istočnih zemalja koje žele da uvedu zlatni standard, što znači da će njihove valute biti podržane zlatom. Dve zemlje koje rade najviše na tome su Rusija i Kina. Tokom zadnjih godina oni baš rade na tome, kupuju zlato i time manipulišu cenom da je niska, da bi mogli da ga kupe po niskoj ceni. Zemlje koje su u tom sastavu BRIKS-a, će podržati tako što će izdati valute koje su podržane zlatnom rezervom. To će automatski izazvati ogromni problem za Američki dolar, Englesku funtu i Evro, i to može biti okidač za veliki ekonomski kolaps, koji će početi na zapadu, a zatim se proširiti i na ostatak sveta.
  Zemlje koje imaju taj zlatni standard, specijalno Rusija i Kina, imaju dosta resursa, tako da će ove zemlje biti pod mnogo manjim uticajem nego što su zapadne zemlje. Očigledno je da zapadne zemlje ne žele da dođe do toga, i veruju ukoliko započnu rat sa istočnim zemljama sprečiće da do toga dođe. Tako da očekujemo da će zapadne zemlje iskreirati neku vrstu okidača kako bi došlo do toga. Oni mogu da sami naprave neku vrstu konflikta unutar svojih granica, a onda okrive istočne sile za to. Šta to znači za vas ovde u Srbiji? Slično je situaciji koja je bila nekada u Jugoslaviji. Ovaj kanal ima novčanicu od 10.000.000 dinara. Ona sad vredi deset evra. Vi ste prošli taj period dodavanja nula. Ni sad vaša novčanoca od 1.000.00 dinara ne može mnogo toga da kupi, osim par komada povrća i voća. Vi razumete ovaj deo. Ovo je kao drugi deo, nastavak teških vremena.Ovog puta je drugačije. Vi se nalazite na većoj vibraciji nego prošli put, i niste uronjeni u te stare sisteme verovanja. Neki od vas vibriraju na mnogo višem nivou, neki su u stanju da više izdržavaju sebe nego ranije što je bio slučaj i niste toliko vezani za svoje materijalne pogodnosti ili možda ste našli neke nove načine prosvetljene poljoprivrede ili možda učite biodinamiku, proučavate permakulturu i razne druge metode kojim pokušavate da održite sami sebe. Tu i takozvani mali tamni gospodari koji igraju svoje male igre. Možda ćete imati male neprijatnosti od njih i više ne reagujete na njihove tamne igre, i ne plašite se, ne primate se na strah. Takođe postoje neke stvari koje možete uraditi da minimizirate neudobnosti. Govorili smo o tim stvarima ranije, tako da ćemo samo malo da popričamo o tome i preći na pitanja. Najbolja stvar koju možete da učinite je da uložite u zemlju i da gajite svoju hranu i da proizvodite svoju energiju, da konstruišete energetski efikasne kuće. Druga najbolja stvar su dragoceni metali, zlato i srebro. Treća najbolja stvar je da imate keš u ruci, drugim rečima da ne držite novac u banci. Četvrta najbolja stvar je da imate tekuća sredstva (kreditne kartice). A na zadnjem mestu bi bilo investiranje u kompanije budućnosti, koje se bave alternativnim energijama ili kompanije koje se bave holističkim pristupu zdravlju. To su kompanije koje gledaju na to slavno doba mira i prosperiteta. Naravno da želite da investirate u kompanije koje su dobro menađirane i koje vode ljudi koji vode računa o Zemlji, ali to su prioriteti. Ako imate priliku kupite zemlju, ako vam ostane novca kupite i plemenite metale. Imajte uvek malo keša kod sebe, jer setite se kako je bilo u Grčkoj kada je nastala ona kriza i kada su mogli da podignu samo 60 evra. Ako ne želite da provodite dan u redu čekajući da podignete nešto malo novca koje vam dozvoli država. To može da se desi bilo gde u svetu, posebno u Evropi. Imajte nešto vode pri sebi, stvari koje su potrebne za hitne slučajeve. Ali nemojta raditi sa osećanjem straha. Ako osećate strah dok radite sve ove stvari, vaš prvi prioritet je da iscelite ovaj strah. Setite se da ste vi moćno kreativno duhovno biće koje je kreirano po slici i prilici svog Kreatora, to znači da je istina u vama i niše ne nedostaje, osim svesnosti da ste Jedno s Bogom. To je jedina stvar koju možemo reći da vam nedostaje. Zaboravili ste, da je Božije Kraljevstvo u vama. Setite se ko vi jeste i da prođete kroz Zemljine promene sa pozitivnim stavom. Zapravo je dobro da se ovaj trenutni ekonomski sistem uruši, jer je on u potpunosti suprotna sa višim duhovnim principima i ne može da preživi povećanje frekvencije Zemlje. Kako se Zemlja uzdiže u vibraciji sve ono što je pogrešno biće pročišćeno i očišćeno. Dakle mi smo prilično dali uputstva o koracima koje treba preduzeti. Nismo mnogo govorili o promeni klime i drugim promenama jer to ostaje isto kao što smo več ranije pričali. Imaćete ozbiljne vremenske prilike, više nevremena, suša, hladnoća na koje niste navikli, ali u ovom delu sveta nema ozbiljnijih
  promena. Nema zemljotresa, vulkana u Srbiji.

  A sada da pređemo na vaša pitanja;

  Tamara: Na kojim frekvencijama možemo dobiti informacije od Utemeljitelja vezano za kriptovane valute kao što je “bitkoin”?

  Sal: Ovo je korak u dobrom pravcu. Ove valute još nisu dostigle nivo, da ih dovoljno ljudi prihvate, da bi mogle da predstavljaju sistem valuta. Ali možemo da vam predložimo da vi krenete sa svojim malim selima ili gradovima. Na primer postoji grad u Njujorku koji se zove Itak, i tamo postoji Itaški dolar gde ljudi trguju sa tim novcem. A takođe da imate digitalnu banku koja je povezana sa ovim bankarskim sistemom je dobra ideja. Možete početi sa prosvetljenom zajednicom sa 300-400 ljudi koji imaju sopstvenu valutu. Damanhur zajednica u severnoj Italiji, ima sopstvenu valutu, trenutno je povezana sa evrom ali mogu da je razdvoje. Najbolji način je, da se ljudi edukuju, jer ne razumeju ljudi mnogo te kripto valute. Ljudi nisu baš skloni da investiraju u te kripto valute, jer to nije opipljivo kao metalni disk koji mogu da drže u rukama. Vi koji ste upoznati sa tim valutama možete da obučite one koji nisu upoznati sa tim. Zapamtite da je svrha novca da olakša komunikaciju između razmene robe. To je jedina svrha novca. A pogledajte posle koliko raznih drugih stvari je vezano sa novcem koji ljudi imaju na ovoj planeti. Ljudi misle da su gubitnici ako nemaju novca ili moćni ukoliko ga imaju. Dragi kreatori, vi imate neograničenu vrednost. Vi ne možete da stavite cenu na vašu vrednost. Vaša lična vrednost je
  ogromna i nikakva količina novca ne može da se izjednači sa vašom vrednošću. Koristite novac mudro, kao oruđe da razmenite sredstva i usluge. Prestanite da dajete moć bankama i korporacijama dajući im svoj novac. Mi znamo da ovo što govorimo nije lako učiniti, jer je jako utisnuto u vas, da morate da radite za hleb svakdašnji.

  Caka: Možete li biti određeniji za dešavanja koja ste napomenuli do kraja ove godine i sledeće 2017 i šta možemo još da očekujemo?

  Sal: Postoji nekoliko varijabli koje ispitujemo, iako na kraju krajeva možemo reći da su političari ono što vi nazivate lutkama (marionetama). Oni su kontrolisani od sila koji se nalaze iza scene. Bez obzira na sve to, neki političar može da utiče na to šta će se desiti. Npr. Ruski političar Putin je sprečio da neki ratovi budu mnogo veći nego što jesu. A takođe osoba, koja bude na čelu Amerike (posle izbora), će odlučiti šta će se dešavati. Pre tri godine smo predvideli da će predsednik biti Hilari Klinton, to je čak bilo i pre nego
  što je prijavila svoju kandidaturu, i još se držimo tog predviđanja, mada nam je drago da postoje i druge mogućnosti. Ako Hilari bude izabrana, postoji velika mogućnost da se desi treći svetski rat. Ako neko od drugih kandidata bude izabran, njima će biti teže da pokrenu takvu stvar, što ne znači da neče. Postoji mnogo varijabli u vezi tog šta će se desiti. Mi primećujemo da će doći do pada na tržištu do 20%. Cena goriva će porasti oko 50%, dragoceni metali će porasti od 50-100%. Dinar u Srbiji će nastaviti da pada, a on je povezan sa evrom, a evro takođe pada. Takođe i dolar pada. Pošto se to zajedno dešava, to u prvom mahu neće biti jako osetno na početku. Ruska rublja će rasti pa će to biti vidljivo. Kineski juan je prenaduvan, a imaju ozbiljne probleme sa zagađenjem u Kini. Pokušali su da iskopiraju ono što su videli na zapadu, ali to nisu dobro isplanirali.

  Sledeće pitanje.

  Pitanje: Šta predviđate da će se desiti sa Švajcarskim frankom i Švajcarskom. Hoće li ostati neutralna?

  Sal: Mi očekujemo da će njihova valuta fluktuirati u narednim godinama. To je zato što postoji nekoliko sila koje kontrolišu bankarski sistem te zemlje. Neke od njihovih banaka kontrolišu evropske sile i zapad. A neke od banaka su relativno nezavisne i postojaće interakcije u bankarskom sistemu Švajcarske, tako da će švajcarac imati neke situacije, ali ne u meri kao ostale valute. Neki investitori će povući svoje pare iz zapadnih banaka i pretvoriti ih u Švajcarske franke, što će imati tendenciju da stabiliše franak. Neki ljudi iz Švajcarske će svoj novac pretvoriti u zlato i srebro, što će imati tendenciju da destabilizuje njihovu valutu. Tako da je to kompleksno, ali mislimo da će ići gore-dole bez jasnog trenda.

  Pitanje: NATO je bombardovao Srbiju bombama sa osiromašenim uranijumom, pa me interesuje kakve su zdravstvene posledice i prognoze u narednih nekoliko godina?

  Sal: To je problem u mnogim oblastima u Srbiji,i ako istražujete  videćete da su povećane bolesti od raka u tim oblastima. Ako živite u blizini mesta gde su bombardovane zgrade, veoma je moguće da ste izloženi delovanju osiromašenog uranijuma. Podsećamo vas da uradite sve što je u vašoj moći, kako bi smanjili dejstvo i povećali svoj nivo imuniteta. U ovom trenutku 50%te radioaktivnosti se rasulo. To je bilo zbog kratkog života nekih izotopa. U drugim slučajevima te bombardovane zgrade su ponovo izgrađene sa drugim novim materijalma, a nešto od tog radioaktivnog materijala je premešteno na drugo mesto. Dakle ako ste živeli u nekoj od tih oblasti bili ste izloženi radijaciji, ali nivo radijacije je opao. Ali ako niste primetili neke simptome trovanja radijacijom, onda postoji šansa da je vaš imuno sistem tela uspeo, da se izbori sa tom radijacijom. Mnogi od vas znaju ljude koji su oboleli od raka i da je to sve recimo povezano sa
  radijacijom. I ne kažemo da možete da uradite specifične aktivnosti da sprečite da se to ponovo desi, osim da nastavite da radite na uzdizanju svoje svesnosti. Ako poznajete neke od političara u ovom gradu, najbolje što možete da uradite je, da ih uverite da ovo više ne sme da se ponovi. I sa tačke gledišta treće dimenzije, ovo je vrlo varljiva situacija. Vi imate neke političare koji žele da se priključe NATO. A imate i druge koji žele da se bore protiv NATO-a, ali pošto ste naklonjeni i Rusima, vidimo da imate šanse da vas Rusi zaštite ukoliko dođe do nekog rata. A ukoliko dođe do rata, Rusija će biti u teškoj situaciji, jer će biti usmerena na mnoge strane i neće možda imati dovoljno ljudi da brani i druge strane, npr. Iran. Tako da mi ne možemo da kažemo sa apsolutnom sigurnošću šta će se desiti, ali vi uradite sve što je u vašoj moći da poboljšate vaš imuni sistem. Jedite što zdraviju hranu, bavite se aktivnostima, eliminišite svoja negativna verovanja, koristite sisteme koje je dao ovaj kanal ili drugi učitelji.

  Pitanje je lične prirode, ali se odnosi na sve. Ja imam člana porodice koji je izgubio volju za životom?

  Sal: Postoji mnogo mladih ljudi koji su u ovoj kategoriji. Mi razumemo što se oni osećaju na taj način. Sa njihove tačke gledišta oni su rođeni u svetu u čije postojanje ne veruju i takođe gde god pogledaju vide da ljudi daju svoju moć sistemu u koji oni ne veruju. Oni nisu bili izloženi ovakvoj vrsti učenja u većoj meri, i njihovo verovanje da su oni moćna kreativna bića je samo zagrebalo njihovu svesnost. Još imaju količinu tog verovanja u podsvesti, ja sam nemoćan, nikad neću imati dobar posao, neću imati dovoljno novca, neću imati onog što želim, ili ne mogu dobro da se slažem sa drugim bićima i slično. Posebno u slučaju mladih ljudi mi to razumemo čak i kod starih koji imaju neke hronične zdravstvene probleme. Ako krenete dovoljno duboko duhovnim putem, shvatićete da ne morate da umrete i odete na nebo da bi imali duhovni život. Možete osetiti prisustvo Boga upravo sada. Možete osetiti prisustvo Boga u svom biću. Podsećamo vas da kažete onima koji žele da se predaju, nešto što je dato u “kursu o čudima”.  “Niko ne može biti neuspešan, ko god želi da dostigne istinu”, tako da ne možete da ne
  uspete i da napustite. To znači da tragate duboko u sebe i dosegnete dno očaja, iznad očaja. Naravno da to nije neko lepo mesto. Ko ne ume da izađe iz te zamke i možda ne može da izađe iz te zamke, ali tragajući po sebi možete da nađete izlaz. Da odete iznad očaja. Postoji nešto što se nalazi u vama i to će vam pomoći da nađete izlaz.

   

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
  #62057
  glas
  Participant

  Sal Rachele v oddaji “Preprosto naravno”, spregovori o dvigu vibracij in spremembah v svetu in posamezniku.
  Nekaj tudi o tem, kako se je začela njegova pot in kam vse ga je vodila do danes.
  V drugem delu oddaje pa spregovori tudi malo več o tem kaj vidi v prihodnosti za naš del sveta, Slovenija in vzhodna Evropa.
  Ter nasploh kam bo vodila evolucija celotno svetovno prebivalstvo in kako bodo potekale spremembe na svetovni in na osebni ravni..

  Tetji del oddaje pa poti dviganja vibracije v telesu, razsvetljenju, doseganju enosti in podobno..

  https://www.youtube.com/watch?v=09UUJZJ7cDs

   

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 1 prispevka (od skupno 16)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.