Odgovori na: Programirano pomlajevanje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Programirano pomlajevanje Odgovori na: Programirano pomlajevanje

#61743
snowcat :)
Participant

Fascinantno. V kranijosakralni terapiji je pozornost usmerjena PRVO na zdravo stran in šele POTEM na ,,nezdravo,, stran.  Osebno poznam gospo, ki je po možganski kapi, zahtevala, da ji spustijo iz bolnice 2gi dan in je doma začela intenzivno vaditi. Prvo je delala s zdravo polovico telesa – recimo gib s prsti na nogi in potem je isto ponavljala s prizadeto stranjo telesa. Vsakič 33x. Zanimivo je bilo, kako se je vračal govor – prvo slike, potem podnapisi pod slikami, potem slike-podnapisi-zvok in šele potem je spregovorila. Je rekla, da so to bili možganski karioke ha-ha-ha-ha. Tudi v rehabilitaciji se pojavlajo zanimivi preskoki (osebno poznam človeka) – recimo zlom noge, vadiš nogo, fokus na poškodbi. S vloženim trudom in vajami noga prične funkcionirati, ampak presenetljivo se pojavijo težave tudi v zdravi nogi….

Tisto s ultrazvokom mi je pa dalo mislit, da eno zadevo imajo otroci skupno in to je velikost …. povprečje dolžine in teže se je full spremenilo ….so bile ideje, da je to vezano na hormone in razne zadeve v hrani…. hm, hm.

snowcat

Lepo je če deliš