Programirano pomlajevanje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Programirano pomlajevanje

 • Avtor
  Prispevki
 • #61660
  Anonimnež
  Nedejavno

  <p style=”text-align: left;”>Piše: Jože Vetrovec  v novih Misterijih http://www.misteriji.si

  Pogovor s profesorico medicine in kvantne diagnostike dr. Eleno Parigin
  Pomlajevanje ljudi z reprogramiranjem njihovega genoma, o tem smo pisali v marčni števili Misterijev v članku Odkrito podaljšanje življenja, se začenja v Zagrebu. V Molekuli. To je hrvaški center za kvantno medicino in diagnostiko, predstavništvo Inštituta kvantne genetike Ruske federacije, katerega ustanovitelj je Peter Garjajev, doktor bioloških znanosti Ruske akademije medicinskih in tehničnih znanosti ter član Newyorške akademije znanosti.

  O pomlajevanju z matrično medicino pa se je v zagrebški Molekuli s profesorico medicine in kvantne diagnostike dr. Eleno Parigin pogovarjal urednik Jože Vetrovec.

  Kaj je namen pomlajevanja?
  Da organi delujejo tako, kot so delovali, ko ste bili stari petnajst let. Seveda bo kaka guba izginila, kakšna bo malce zategnjena. Matrična medicina je zdravljenje vzrokov in vračanje človeka v mladostno stanje.

  Ljudje opazijo pomlajevanje?
  Seveda, po kakih treh mesecih vam ljudje govorijo, da ste se spremenili, da drugače izgledate, odšla bo kaka gubica, a to ni bistveno. Poglavitno je, da pomladimo organe. Da jih prisilimo, da se sami popravijo, da delujejo tako kot v otroštvu, denimo pri sedmih letih.

  Se vi pomlajujete?
  Seveda, jaz uporabljam matrico, matrico uporablja moj sin, vsa moja družina pa vsi moji prijatelji.

  Kaj naj stori človek, ki se želi pomladiti?
  Če se odločite za pomladitev, torej ko se odločite, da boste uporabljali matrično medicino oziroma reprogramirali svoj DNK, se o vsem tem najprej pogovorimo. Odprete spletno stran http://www.molekula-zdravlje.com, pogledate, kaj vse potrebujete za matrico, se spoznate s pravili za poslušanje matrice …

  Kaj je matrica?
  Lahko bi rekli, da je matrica zdravilo, ki se ga naroči enkrat, traja pa vse življenje. Za jemanje vsakega zdravila so pravila, tako so tudi za matrico.

  In potem?
  Potem nam pošljete fotografije. Mi jih pošljemo v inštitut v Moskvo, kjer na podlagi izbrane fotografije, izberejo jo strokovnjaki v inštitutu, naredijo matrico.

  Zakaj več slik?
  Ker obstaja sistem prekrivanja v prostorsko-časovnemu kontinuumu … ta sistem dobro poznajo fiziki … Če fotografija ni bila posneta v pravem času in na pravem kraju, se lahko zgodi, da nam ne odgovarja, ne daje signala DNK.

  Se je to že zgodilo vašim klientom?
  Da. Prišel je Puljčan, prinesel fotografijo, iz Zagreba smo jo poslali v Inštitut, od tam pa so nam sporočili, da je slika nema, da ne daje zvoka. Izkazalo se je, da je Puljčan prinesel namesto svoje slike fotografijo svojega že pokojnega brata dvojčka. Mrtvi ne dajejo zvoka.

  So kaka pravila, kako naj izberemo fotografijo?
  Na fotografiji ne sme biti nobene osebe, ki je že mrtva … In ne sme biti nobene živali; te imajo svojo fantomsko DNK.

  Kaj je najbolj pomembno, da je na fotografiji?
  Čelo, to se mora jasno videti, da ga lahko laser, ki posname informacijo, jasno odčita.

  Slike pošljemo v Zagreb?
  Ne. Dve, tri slike pošljete po e-pošti na naš elektronski naslov.

  Črno-bele?
  Da, lahko so črno-bele, ali pa tudi barvne. Mi jim povečamo ločljivost in jih pošljemo naprej. V nekaj dneh pride iz Rusije matrica, ki jo pošljemo po internetu naročniku matrice. Matrica je zvočni zapis v formatu MP3.

  In če nimamo svoje fotografije?
  Pravkar imamo tak primer. Neka ženska, stara dobrih sedemdeset let, nima fotografije iz svojih otroških let, niti nima bratov in sester. In kaj sedaj? Ampak mi smo vsi genetsko povezani. Imamo pa sliko kakega sorodnika iz otroštva.

  Zakaj iz otroštva?
  Lahko bi povzeli informacijo iz človekove fotografije denimo pri njegovih dvajsetih letih. A tedaj si je že nabral nekaj bolezni. Prav gotovo več kot pri dveh letih.

  Kako naj po letih izberemo fotografijo?

  Od nič do sedem let. No, tudi tedaj ima lahko kako bolezen, denimo norice. Potem jih bo dobil tudi naš pacient, a bodo hitro mimo.

  Če torej starejši človek nima svoje otroške fotografije, vam pošlje sliko sorodnika, sina, hčerke …

  Točno. Trenutno je zelo priljubljena družinska matrica, pri kateri vsak član družine ne potrebuje svoje lastne matrice. Takšno matrico, narejeno po fotografiji otroka, lahko posluša mama, pa oče, ded in babica … cela družina. Ena matrica za vso družino.

  Če pa se je otrok rodil bolehen, izberemo sliko sorodnika, denimo brata, sestre. Genetska oseba mora biti zdrava …

  In če ni …?

  Lahko povem svojo izkušnjo, ko sem jaz začela poslušati svojo matrico. Zanjo sem vzela fotografijo, posneto v času moje osnovne šole. Tedaj sem imela ukleščen vratni živec. In med vožnjo avtomobila, vozila sem z roko na odprtem oknu, se mi je pojavil ukleščen živec. To je bilo tam nekje četrti dan po tem, ko sem začela poslušati matrico. Naredila sem vse preglede, vse je bilo normalno. Bolelo me je kake štiri, pet ur. Če bi bila bolečina posledica vožnje z avtom, bi me bolelo kak teden. Tako kot me je v trenutku zabolelo, tako je v trenutku bolečina tudi izginila. To je bil zame znak, da me je matrica začela vračati nazaj …

  In dalje: v otroštvu sem bila slabokrvna, imela sem pomanjkanje železa in pogosto mi je, tudi med poukom, iz nosa tekla kri. Imam nizek tlak in ko sem se ukvarjala z bolnikom, mi je naenkrat iz nosa začela teči kri … To je zame znak, da me je matrica vrnila v otroštvo.

  Kako naj človek ve, ali matrica deluje?
  Vsakomur predlagam, da piše osebni dnevnik, saj človek, ko mu je bolje, hitro pozabi, kako je bilo prej. Zato našim klientom predlagam, naj pišejo dnevnik vsaj enkrat na teden … da napišejo, denimo, da so dobili drisko, da jih je morda bolela glava, da so jim prenehale bolečine v ledjih, da ni več vrtoglavice, da je izginilo šumenje v ušesih … Neki naš klient je zapisal, da je naenkrat bruhal, da so mu zrasle nove dlake, da je sivina las začela izginjati, da mu obrvi počasi temnijo, da je koža na obrazu … Ampak ugotavljamo, da ljudje, ko jim je dobro, nehajo poslušati matrico. Matrica je stalno zdravilo, stalna preventiva, organizem moramo vzdrževati.

  Naj bi matrico poslušali vsak dan?
  Priporočam, da matrico vsaj na začetku poslušate vsak dan.

  Kdaj?
  Kadar koli. Denimo kar med spanjem. Torej vključite računalnik ali uporabite slušalke. Seveda čisto po tihem. Vaši možgani jo slišijo, možgani sprejemajo frekvence. Predvsem kadar je poslušanje namenjamo otrokom, jim matrico predvajamo v snu.

  Matrica ni zgolj za »pomlajevanje«, je za zdravljenje …
  Nedavno smo pomagali dobrih osemdeset let stari ženski, ki je bila v slabem stanju, v bolnišnici, v komi. Imela je težave s srcem. Posneli smo informacijo s fotografije njene hčerke iz otroških časov in poslali zvočno informacijo matrice po telefonu. Sorodniki so ji telefon prislonili k ušesu in lahko si predstavljate čudenje profesorjev, ko je gospa odprla oči … In takšnih oziroma podobnih primerov imamo kar nekaj.

  Torej se z matrico zdravimo …
  Seveda. Informacijska matrična medicina se šele razvija in seveda ne morem reči, da zdravimo raka. Tega ne morem reči, lahko pa zatrdim, da je to povsem naravna pomoč, ki pomaga, da si bolnik hitreje opomore.

  Pa vendar …
  Veliko lahko storimo, da kaj preprečimo. Če nosite tumorski gen od svojega rojstva, pred njegovim aktiviranjem pretečejo desetletja. In če ima človek v družini veliko tumorskih bolezni, je pametno na najmlajšem članu družine opraviti genetske preiskave. To lahko storimo tudi pri nas; mi lahko odčitamo stanje DNK in ugotovimo predispozicijo, ali je rakotvorna. In naredimo matrico, ki jo lahko poslušajo vsi člani družine. Programiramo DNK.

  In kaj naj storimo, da pridemo do tega?
  Navežete stik z nami prek elektronske pošte. Opišete nam stanje, priložite anamnezo, če jo imate … Vaše podatke posredujemo v laboratorij, kjer delajo skupine raziskovalcev. Potem dobite napotke.

  Po potrebi vzamemo matične celice iz vašega maščobnega tkiva, poiščemo mutacije in jih z laserjem odpravimo ter informacijo posredujemo genomu, tako da genom dela, kjer je treba in kakor je treba.

  Denimo …
  Denimo, da imate težave s srcem. Vzamemo program genoma iz vaših matičnih celic iz vašega maščobnega tkiva. Na njih šifriramo poseben program za srce in ga intravenozno posredujemo telesu. Tako pridejo matične celice neposredno v srce in tam opravijo, kar jim je »naloženo«. Ta postopek imenujemo reprogramiranje DNK.
  Prišli pa smo že do stopnje, tega nismo še nikjer objavili, da lahko pripravimo posebno, individualno kozmetiko, seveda pH nevtralno, povsem podobno otroškim kremam, v katero vnesemo vaše informacije. S fotografije. In dodamo še informacije rastlin, ki vam dobro denejo. In tako ustvarimo kremo samo za vas. Molekula sicer ostane na koži, a vaše telo posluša reprogramirani fantom molekul, ki neposredno vstopa v vašo DNK.

  Starejši imamo lahko kup bolezni, za katere niti ne vemo … Matrica pomaga premagati vse?
  Človek posluša sam sebe in ga tu in tam kaj zaboli. Morda še ni bil pri zdravniku, ve pa, da ga včasih zaboli hrbet, da se ga na deževen dan loteva depresija … Matrica ga vrača nazaj, ko vsega tega še ni bilo, Seveda ne čez noč, to ne gre naglo, ampak postopoma, dan za dnem se telo vrača nazaj proti mladosti.

  Vse težave hkrati?
  Ne maram nikakršnih izpostavljanj, zelo me jezi, ko vidim, da zdravniki predpisujejo po petnajst zdravil, za srce, živce, depresijo … Matrica je prav tako zdravilo in ne smemo ustvarjati šoka. Začenjamo počasi. Na matrici je lahko tudi več zvočnih zapisov, datotek. Sami se odločite, kateri vam je najbolj prijeten, najprej poslušate tega. Kasneje pa tudi ostale, ki jih boste morda slišali kot škrebljanje po steklu, lomljenje plastike … a vam bodo dopadljivi. Vam se bo vaša matrica slišala prijetno, saj so to vaši zvoki. Prvih sedem, deset dni poslušajte samo tisto datoteko, ki vam je najbolj všeč.

  Koliko datotek je na matrici?
  Vse je odvisno od težav; več ko jih je, več je zvočnih zapisov.

  To stane osemsto do tri tisoč evrov?
  Ne, toliko pa ne. Vse je odvisno od števila zapisov. Največ datotek je bilo na matrici nekega Italijana, kvantnega fizika. Naročila sem, naj mu pripravijo čim več datotek, bilo jih je kakih trideset za kakih dvanajst ur poslušanja. Dokler je poslušal matrico, se mu je tumor na slinavki zmanjševal. Mislil je, da je vse v redu, in je nehal poslušati matrico. Čez mesec dni je umrl.

  Moramo matrico poslušati brez prestanka, vsak dan?
  Če nimate kliničnega izvida, da je obolenje rešeno, in vam zdravnik priporoča preventivo, ne nehamo poslušati matrice. Razumete? Zakaj bi denimo jaz prenehala poslušati matrico, ko pa prihaja pomlad in z njo alergije. In moje žile so precej tanke.

  Torej je matrica prijatelj, ki je vedno z vami?
  Točno, to je moje kvantno zdravilo, moj prijatelj.

  Koliko traja od slike do matrice?
  Če danes pošljete sliko, imate lahko matrico čez dva dni.

  Ali vi obdelate fotografijo?
  Ne, za to imamo specialiste. Jaz sliko samo prepošljem, dajem samo navodila.

  Imate namen imeti svoj oddelek tudi v Sloveniji?
  Zastopam celo Evropo. Vedenje o kvantni biologiji in njeni uporabi se hitro širi. V mojemu interesu je, da bi bil oddelek tudi v Sloveniji.

  Ali lahko kvantna medicina nadomesti klasično, biološko?
  Če imate kamen v urinarnem kanalu, brez kirurga ne gre. To se pravi, da nam je takšna medicina potrebna, mi pa z matrico prisilimo svoje celice, svoj genom, svoj fosfor, kisik, ogljik, dušik … da delajo, kot je potrebno, v skladu z naravo. To je naš cilj.

  Koliko Hrvatov ima svojo matrico?

  Sto, gotovo več kot sto. Vsi nočejo govoriti o tem, a ko pride Garjajev v Zagreb, jih boste nekaj lahko srečali. Sicer pa je na svetu povpraševanje veliko, na dan pride z vsega sveta, iz Kanade, Združenih držav, Južne Amerike, Japonske … kakih tisoč naročil. Osebnih in splošnih matric.

  Kaj pa so to splošne matrice?
  To so cenejše matrice, na katerih so zvočni zapisi informacij različnih rastlin. Če niste bolni in hočete biti v dobri kondiciji, vam naredimo zapis najmočnejših rastlin, ki so se izkazale v kliničnih preizkusih in preprečujejo obolenja, denimo diabetes … Poslušate matrico in varujete zdravje.

  Koliko stane?
  Tristo evrov.

  In osebna matrica?
  Cena se vrti od tisoč do tisoč tristo evrov. Za otroke brez staršev pa je pri nas vse brezplačno.

  Jože Vetrovec

  Primer enega od zvočnih posnetkov matrice si lahko poslušate na spletni povezavi: <u>goo.gl/bvODhB</u>

  Kjer ni več strahu pred smrtjo in boleznijo

  Matrica onemogoča bolezni
  »Med prevajanjem knjige Buđenje duša distorzija sem se navdušil nad valovno genetiko, povsem novim poglavjem v znanosti, ki ga razvija dr. Peter Petrovič Garjajev, ruski raziskovalec DNK, biofizik in molekularni biolog. Z valovno genetiko je načeloma mogoče pozdraviti katerokoli bolezen in podaljšati življenje v neskončnost. Svoje znanje in sodelavce dr. Garjajev združuje v Inštitutu za kvantno genetiko, ta inštitut pa v Zagrebu uresničuje svoje poslanstvo v prvem hrvaškem centru kvantne medicine in diagnostike, imenovanem Molekula.

  Vodi ga v Rusiji in Tibetu diplomirana zdravnica prof. dr. medicine in kvantne diagnostike dr. Elena Parigin. In pri njej sem dobil matrico,« mi je razložil prvi Hrvat, ki je prišel do osebne matrice, zagrebški upokojeni inženir elektronike Mladen Kvaternik, in ljubeznivo odgovoril na vse, kar me je zanimalo.

  Kakšno fotografijo ste izbrali za matrico?
  Svojo fotografijo iz časa, ko sem imel dve leti. Fotografija je seveda črno bela.

  Kaj je pomembno na fotografiji, da je mogoče izvleči podatke za izdelavo matrice?
  Mora se videti obraz in čelo.

  Koliko časa ste čakali na matrico?
  Nekaj več kot dva meseca.

  Koliko datotek je na vaši matrici?
  Ena individualna in ena univerzalna, splošna; skupaj torej dve datoteki v Wave Sound (.wav) formatu.

  Kako obsežni sta datoteki?

  Individualna ima približno petdeset megabajtov, univerzalna pa trideset.

  Kako se sliši zvok, kot kaj …?
  Slišim zvok panja, polnega čebel; vsaj jaz tako dojemam zvok z matrice.

  Ali poslušate obe datoteki drugo za drugo?

  Ne. Po lastni izbiri sem si naložil nekaj individualnih in jim dodal še eno univerzalno datoteko. V predvajalniku si to vrtim kot izbor, ki se neprenehno ponavlja.

  Kdaj poslušate, zjutraj, zvečer?
  Med spanjem in čez dan, kadar utegnem.

  Koliko časa poslušate?
  Različno, včasih več, včasih manj, odvisno do dneva.

  Ali je potrebno matrico poslušati večkrat; ali je učinek odvisen od časa poslušanja?
  Idealno bi bilo, da bi jo poslušal nepretrgoma.

  Kako deluje poslušanje, uspava, budi …?
  Povsem nevtralno, zaspim. Normalno zaspim in se zbudim s podzavestnim signalom, da moram na sprehod peljati psa.

  Katero opremo za poslušanje imate, kake posebne slušalke, zvočnike …?
  Prestigio e-bralnik, ki je hkrati tudi glasbeni predvajalnik. Pa super lahke slušalke z okrepljenimi basi firme Vivanco, narejene na Kitajskem – njihova cena v prodajalni je kakih šest evrov.

  Po kolikem času ste opazili, da matrica deluje na vas?
  Po kakih treh mesecih.

  Katere spremembe ste najprej opazili?
  Sive dlake na rokah in na prsih so počele temneti in so danes povsem črne, medtem ko so mi lasje začeli temneti ob pojavljanju novih las nekaj kasneje in počasneje.

  Ali so se pojavile kake bolezni iz preteklosti, mladosti?
  Poslušanje matrice onemogoča razvoj kakršnih koli bolezni, ker celice stalno sprejemajo ukaze za vračanje na zdravo stanje s slike. V skoraj dveh letih, čeprav sprehajam psa ob vsakem vremenu, še nisem dobil nahoda niti se nisem prehladil.

  Katere spremembe lahko pripišete matrici?
  Nepretrgoma se mi veča kondicija, z vse večjo lahkoto se vzpenjam po dveh stopnicah na šesto nadstropje hiše, v kateri stanujem.

  Imate tudi splošno matrico?
  Da, kot sem že povedal.

  Čemu?
  Splošna matrica, torej tista, ki dobro dene vsakomur, nastane s fotonsko sliko frekvenc ginsenga in podobnih antitumorskih ter drugih zdravilnih rastlin. Ta se transponira v zvočno področje, kar se snema na zgoščenko-matrico. Tako celice ob njenem poslušanju mislijo, da so v prebavni sistem dobile izvlečke rastlin, pa so dobile le informacijo.

  Poslušate matrico redno ali glede na kako potrebo?
  Redno, med spanjem in podnevi, kadar je priložnost.

  Kaj bi se zgodilo, če bi prenehali poslušati matrico?
  Ne vem in ne kanim prenehati poslušati matrice, saj mi ta odpira možnost podaljševanja življenja in pomlajevanja.

  Jemljete kaka zdravila?
  Pred štirinajstimi leti sem opravil tečaj prve stopnje pri gospodu Domančiću in od tedaj nisem vzel nobene pilule oziroma zdravila.

  Kaj pravijo zdravniki?
  Zdravniki so postali izdajalci človeštva – namesto da bi se pripravljali za neizbežne spremembe s prihodom NLS diagnostičnih in terapijskih naprav, spreminjajo mlade zdravnike v prodajalce svojih izdelkov, v tiste, ki ne verjamejo v lingvistično valovno genetiko, torej matrico.

  Kaj je torej bistvo matrice?

  Bistvo delovanja matrice je razkrito po zaslugi genialnosti akademika Garjajeva; s svojimi sodelavci je uspel prepoznati in razumeti besedilo, ki se skriva v zlaganju spiral DNK in še posebno v tako imenovanih »genetskih smeteh« našega genoma. Za njeno realizacijo so razvili laserske čitalce genov v DNK, softver za branje najdenega besedila ter naprave za snemanje ukazov na matrico.

  Naša civilizacija je nastala z razvojem jezika in pisave ter komunikacij in prometa. Novi jezik in valovna pisava, lingvistična valovna genetika, pa odpira vrata tako želeni nesmrtnosti; to bo peljalo v novo civilizacijo. Kakšni – pustimo domišljiji svobodno pot tja, kjer ni več strahu pred smrtjo in boleznijo.</p>
  <p style=”text-align: left;”></p>
  <p style=”text-align: left;”>ima kdo izkušnje s to metodo?

  Jože Vetrovec
  </p>

  Lepo je če deliš
  #61662
  tadej pretner
  Moderator

  Za razliko od Grabovoija, ki ga ne jemljem kaj preveč resno, imam tegale Petra Garajeva za enega največjih živečih faconarjev. “Opazil” sem ga že leta 2007, ko sem našel en njegov članek med specifikami DNKja in jezikom, ki ga govorimo, v katerem je trdil, da je za Evropejca totalka brez veze, če uporablja indijske mantre, saj enostavno nima DNKja prilagojenega indijskemu jeziku.
  Čestitke tudi Vetrovcu, ki je hitro odreagiral – se mi zdi, da je bil članek o delu Garajeva sicer objavljen v prejšnji številki revije Svjetlost.

  Lepo je če deliš
  #61663
  snowcat :)
  Participant

  Je zelo zanimivo to s fotografijo. Udeležila sem se tečaja II stopnja pri Zdenko Domančiču, kjer se učiš, zraven drugega, delati na daljavo. Navodilo za fotografijo je bilo: sproščen, vesel, človek, po možnosti tudi slika iz mladosti ali otroštva, …. ključna beseda pa veselje/srečnost. Za osebe v komatu pa je bilo, da mora oseba imeti odprte oči.

  Več nitek me resno pelje k temu, da ta mož je resno genij …. pač kapa dol.

   

   

  Lepo je če deliš
  #61741
  tadej pretner
  Moderator

  Še en na smrt zanimiv članek na temo valne genetike oziroma njenega spontanega segmenta: http://www.aura.si/spolni-partner-zapusti-sled-telegonija/

  pa še eden: http://www.aura.si/vse-je-zapisano-v-valovanju/

  Lepo je če deliš
  #61743
  snowcat :)
  Participant

  Fascinantno. V kranijosakralni terapiji je pozornost usmerjena PRVO na zdravo stran in šele POTEM na ,,nezdravo,, stran.  Osebno poznam gospo, ki je po možganski kapi, zahtevala, da ji spustijo iz bolnice 2gi dan in je doma začela intenzivno vaditi. Prvo je delala s zdravo polovico telesa – recimo gib s prsti na nogi in potem je isto ponavljala s prizadeto stranjo telesa. Vsakič 33x. Zanimivo je bilo, kako se je vračal govor – prvo slike, potem podnapisi pod slikami, potem slike-podnapisi-zvok in šele potem je spregovorila. Je rekla, da so to bili možganski karioke ha-ha-ha-ha. Tudi v rehabilitaciji se pojavlajo zanimivi preskoki (osebno poznam človeka) – recimo zlom noge, vadiš nogo, fokus na poškodbi. S vloženim trudom in vajami noga prične funkcionirati, ampak presenetljivo se pojavijo težave tudi v zdravi nogi….

  Tisto s ultrazvokom mi je pa dalo mislit, da eno zadevo imajo otroci skupno in to je velikost …. povprečje dolžine in teže se je full spremenilo ….so bile ideje, da je to vezano na hormone in razne zadeve v hrani…. hm, hm.

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #61746
  snowcat :)
  Participant

  Kaj je ravnovesje ? Ravnovesje je prosti pretok energije. Ni to statično stanje. Pod roko mi je prišla zelo zanimiva majhna knjigica od Nicolaas Brouw, M.D. Ideja je SAMOPOMOČ. Torej, da človek ima možnost SAM SEBI pomagati. Glavno, ki je potrebno se naučiti je OPAZOVANJE. Ok, ne bom razlagala tega. Kaj je pa zelo zanimivo je kako razlaga skupno ,,količino,, energije v telesu.

   

  Recimo, da (+) je simbol za aktivno delovanje. (-) je pasivno delovanje. Že to, da v obeh primerih se gre za DELOVANJE je zelo zanimiv preobrat. To je pa v skladu s tem, da ravnovesje je prosti PRETOK energije. Tako, da imamo ,,prvotno,, stanje recimo (+,+,+,+) in (-,-,-,-). Gremo okrog s našim delovanjem in pokurimo = OUTPUT naših (+,+). Tako, da smo na (+,+) in (-,-,-,-). Današnji pristopi svetujejo, da pač greš v kurjenje = OUTPUT naših (-,-). Ok, tud prav. Sicer prideš v ravnovesje, ampak CELOTNA ,,količina,, energije v telesu je MANJŠJA (+,+) in (-,-). !!!!!! Tako, da on reče, da je potrebno NADOMESTITI enako s enakim, ampak na drugačen način. Torej (+) output s (+) input in (-) output s (-) input. To pa postane zelo zanimivo razmišljanje. Kaj naj bi bila torej razlika med output (+) / input (+) in output (-) / input (-) ?? V vseh primerih se gre za DELOVANJE. Še ta ,,zmeda,,.

   

  Ne bom razlagala – bom dala samo dva primera : popiješ črno kavo v sproščeni upognjeni drži ali v zravnani stegnjeni drži telesa. Hladen (ali topel) tuš v sproščeni upognjeni drži ali v zravnani stegnjeni drži telesa. Zdaj pa če OPAZUJEŠ, boš čutil razliko in jo ZAZNAL. Itd…

   

  Uživajte.

  snowcat

   

   

  Lepo je če deliš
  #61747
  tadej pretner
  Moderator

  Ozelot, tole te bo verjetno zanimalo – vezano je na valno genetiko, o kateri je govora v tej temi, gre pa za insert iz intervjuja z Garjajevim ob njegovem predavanju v Zagrebu prejšnji mesec (objavljeno v zadnji številki revije Svjetlost): 28 letni Matt Hall je leta 2008 doživel prometno nesrečo, v kateri si je poškodoval hrbtenico, postal nepokreten in dobil status 100% invalida. V bistvu je lahko le ležal, nič drugega. Leta 2014 so mu naredili genetsko matrico (glej prvi post v tej temi) in po nekaj mesecih, v katerih mu je pomagal tudi nekakšen trener rehabilitacije, lahko sedaj spet hodi.

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.